Archív

Zpět na článek

Vaření a Iveta Pomeje Bartošová jako esence hlouposti

10 komentářů

luboskonecny
12. září 2010 • 21:17
přiznám se že jsem se také díval a opravdu nevím jednu věc. Přišlo mi, že všichni to berou poměrně vážně což me opravdu nutí zírat s otevřenou pusou. Jinak s Agátou, příjde mi celkem inteligentní, moc jsem jí tedy neviděl v TV nebo na internetu, ale celé její vystupování mě připadá jako umyslné hraní typické české hloupoučké "celebrity" cemuž fandim, protože ostatní "celebrity" jí to celkem žerou )
jirkaplacek
6. září 2010 • 17:16
Uznávám pana Bucherta, jeho novinářskou práci sleduji řadu let.
Také dnes souhlasím. Není co dodat.
Svého času jsem vedl diskusi s panem Novotným mladším, synem baviče Petra Novotného.
Tehdy dost v různách "reklamních kauzách" vystupoval s Agátou H. (nechci jí ani trochu dělat popularitu).
Po několikáté výměně korespondence mi sdělil, že JAKÁKOLIV REKLAMA je jim dobrá, že to má vliv na jejich ohodnocení u různých reklamních sponzorů a že když bude televizní soutěž například "kdo se veřejně vykadí do kouta místnosti", že se na to přihlásí 8 TISÍC uchazečů a že to Agáta bude klidně moderovat. Když tam budou kamery a bulvární tisk, tak klidně.
Pane Bucherte, holt je taková doba.
Jediné, co proti tomu můžeme dělat, je ignorovat to. Je fakt, že Agátu byl ignoroval i třikrát...
syham
7. září 2010 • 10:36
pan Buchert se trefil, slovní hříčce se směju eště teď..k tomuhle pořadu bych chtěl dodat jenom že to, co mě baví na Prostřeno, je tady dovedeno do takového extrému, že se to prostě nedalo sledovat..vydržel jsem díl a půl, a pak už mě u tv neudržela ani Agáta se svými parádními outfity
werewolf
6. září 2010 • 15:24
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
veverka-rezavka
6. září 2010 • 15:01
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=qfZP­bKP8_x­w&fe­ature=­rela­ted
Palopetro
6. září 2010 • 14:19
Kdopak by měl žaludek na to,abych se díval jak vaří pomeje.
ota49
6. září 2010 • 12:56
o tom píšete, pane Bucherte? Prima není veřejnoprávní televize a vy jste se dosud neprezentoval jako kulinářský expert. Budete nám v rámci vyváženosti referovat o blbých pořadech na všech dvanácti kanálech?
jendai
6. září 2010 • 10:59
Ta Vam pane Bucherte asi lezi v zaludku porad jsem nevidel ani jeden, protoze nejsem masochista - pokud do poradu o vareni naverbujete nekoho, kdo se varenim nezivi (a o Agatce pochybuju, ze to vubec umi) a kdo navic ani neoplyva inteligenci (Agatka ni od pohledu ne), tak Vam nemuze vzniknout nic jineho nez kolosalni hovadina...nastesti narozdil od politiky to neplatime my.
stone_pilot
6. září 2010 • 11:49
Souhlasím s Buchertem, že blbost to byla kolosální, ale souhlasím i s vámi, že není divu. Předpokládal jsem to a 15 minut sledování mě spíš překvapilo v tom, že to bylo ještě blbější, než si dokážete představit. Viděl jsem kus dílu, kde za Bartošovou v cizím domě vařili cizí lidi (předpokládal jsem, že smysl pořadu je pozvat hosty do svého bytu a sám navařit); Pomeje jí pry odnesl všechny skříně a dokonce několik kusů oblečení, tak teď má kastroly na zemi...Agáta v téměř každé replice popírala, co řekla v předchozím střihu o ostatních "celebritách", Iveta tvrdila, jak je Agáta sympatická a jak se mají rády, všechny pak jak je Dolly přirozená (přitom vypadá jak z plastu a afektovaná je taky dost). Ale ono se to popsat ani nedá, zvlášť chování a proslovy Bartošové, to mi bylo fakt trapně i za ni, tak jsem přepnul..... ona je fakt blázen; že není Primě hanba ji zneužívat (to myslím fakt vážně). Jinak jsem ale rád, že to platí privátní televize - ony totiž podobné pořady, které se "kvalitou" již značně blíží, bohužel produkuje i ČT za naše peníze......
tritecky
6. září 2010 • 12:26
(trvalo asi tak deset minut a bohužel jsem stihla jen jeden a půl dílu) se zájmem shlédla zbytek.
V posouvání hranic neuvěřitelného a nepředstavitelného byla tato "show" skutečně zatím tím nejlepším, co se na našich obrazovkách objevilo, o tom nemůže být sporu, a připouštím, že jsem si to opravdu užila. v tomto smyslu pořad značně rozšířil mé obzory.
Jinak souhlasím s Pilotem - Iveta Bartošová je člověk pohybující se v jiných sférách. Trapnost jsem necítila, spíš překvapení a smutek smíšený se zájmem, jaké to sféry asi jsou. Zda osvícení či šílenství (oba stavy jsou si dost blízké).
Neubránila jsem se návratu do minulosti a srovnání s Lucií Bílou - ty dvě zahájily své pěvecké dráhy cca současně. Mezi divou a podivou je rozdíl... v čem vlastně? V nalezení onoho jediného pevného místa v sobě samé? Vida, k jak hlubokým existenciálním otázka Čápi vybízejí.