Archív

Zpět na článek

5 věcí, které nás naučil první souboj soutěží o talenty

8 komentářů

sendyman
Že Vás to furt baví, Vy neoriginální troubo?
muhlhaus
Říkám si, jestli režisér nenadopoval publikum nějakejma tripama, aby bylo pořád happy, bez ustání vřískalo, pískalo, tleskalo, skákalo, a to v reakci i na nejubožejší a nejnudnější výkony. Pokud by kamera snímala jen účinkující a ne namyšlené obličeje porotců nebo rozjásané davy diváků, dalo by se to ještě snést.
dzery44
Telemánie,dobrý.
panna
telecí mánie! Jukl jsem jen na vteřinku a už ani mrk! Škoda maření vzácného času na takové hovadiny. Dnes máme velké štěstí, že na satelitu jsou stovky stanic, kde si člověk může vybrat kvalitnější programy. Horší to bylo za komoušů, kdy existoval jeden tv kanál (doslova) a rozhlas po drátě.
cernysvetlo
Ani ne, koukni jak z toho zmagoři už tak magor jiriydolezalostny
von.rammstein
že jsem to neviděl
jiriydolezalostny
jasně, že Troška, celá porota neni dobrej nápad a kdo mě tam spíš nejmíň baví je Banášová, dobře bezva netradiční modelka.....ale je její suchost zábavná ? Nevim......Palo Habera je spíš podivný...schazuje lidičky a tak.­....­....­....­..ale to diváci maj rádi, to chtěj vidět.....navíc dokáže dojmout....různě postižený děcka apod.....doporučuju autorovi víc koukat na tv a víc číst bulvár..
jiriydolezalostny
omyl...talentmánia má větší rozpo­čet.­....­.urči­tě větší sledovanost...dávaj to každej den....dávaj sestřihy...
http­://www­.kou­le.cz­/srv/w­ww/con­tent/p­ub/cs/­clan­ky/ta­lentma­nia-vs-cesko-slovensko-ma-talent-zacina-hon-na-ty-kdo-neco-umi-10820.shtml
Porota na nově je masám bližší...nějakej Matanoha možná trapný, ale účel to splní, zaujme to....píše se o tom....vydělává se...
Leoš je tim známej.....je totiž velký workoholik...takže u něj vítězí kvantita nad kvalitou...