Komentáře

Zpět na článek

Milionář Vít Bárta půjde po krku milionářům

5 komentářů

tommyknocker
4. září 2010 • 13:03
Podívejte se na policejní záběry vážných a smrtelných nehod z našich dálnic a silnic: jaká auta obvykle vidíte? Spíš levnější, často ojetiny. Místo nových brzd a motoru si jejich majitelé radši koupí chiptuning, takže to v sobotu večer stihnou na diskotéku o minutu rychleji. Že jste v nebezpečí, poznáte ve zpětném zrcátku už podle siluety řidiče: řídí levou rukou a o pravou, v níž drží mobil, si opírá hlavu. Na zrcátku mu visí korále nebo hrací kostky.

Navrhl bych proto zhruba tohle: za prdící výfuk na autě pokuta ve výši půlky bankovního konta; výše popsaný posed za volantem a mobil v ruce? Pokuta ve výši celého konta. Najíždění na řidiče přede mnou? Bankovní konto a byt…. Za pár týdnů by na našich silnicích bylo bezpečněji než v Německu.
dochtorchocholousek
31. srpna 2010 • 21:26
Bárta je ministr vnitra, pane Holec? A v který zemi? Tady snad dělá jen tu dopravu, ne?
pavel1943
31. srpna 2010 • 10:09
Paroubek už není atraktivní,tak dneska p. Bárta a zítra????
rumena
30. srpna 2010 • 11:50
Clanek dokazuje, ze Petr Holec je dusevni mrzak..
fakov
30. srpna 2010 • 12:50
Už napsal horší věci. Ale mýlí se v tom, že nejvíc porošují předpisy majitelé levných aut. Pražáci, předjíždějící v neděli večer přes plné čáry, jezdí opravdu většinou v drahých a někdy navíc obřích (bezpečných - pro ně) autech. Ale Bártův nápad není opravdu z nejlepších. Lepší řešení by bylo za každý větší přestupek sebrat na několik let papíry.