Komentáře

Zpět na článek

Sebevražda v přímém přenosu: ODS pracuje na svém sebezničení

4 komentářů

pepetrz
24. srpna 2010 • 09:13
Sem napište váš vzkaz! Napište mi prosím jediný důvod, proč bych měl podpořit v nějakém hlasování tak bezobsažný blábol, jako je článek pana Holce. Pro mne by měl po názoru autora následoval alespoň nějaký argument, no u pana Holce řekněme alespoň pokus o argument, protože poctivé argumentace asi schopen není ).
sendyman
24. srpna 2010 • 14:34
A proč by měl? Pan Holec situaci "pouze" komentuje a neklade si za cíl vyvést naši republiku ze všeobecné žumpy jediným, všespasitelným návodem.
strassidlo
23. srpna 2010 • 11:04
Z nominací ODS je zřejmé jak vnímá významné funkce. Že tedy primátorem může být vlastně kdekdo. Kdokoliv bez vzdělání i bez manažerských zkušeností, bez autority, bez morálky, jen s velkým egem a touhou po státem plněném korýtku. Tak dlouho nechali v Praze řádit lidi jako Bém a Jančík, až se neschopnost a zlodějina staly takřka normou chování vysokých úředníků a hlavní charakteristikou pražské ODS.
Jirka1313
23. srpna 2010 • 13:42
Nemyslím si. Oni opravdu nikoho nemají. Těch sedm trpaslíků, co mají jako kandidovat je zoufalá hra o čas. Nicméně "bezelstná tvář dětského sadisty" potěšila mé staré srdce.