Fotogalerie
Jiri Kulhanek
0
Cigarety ne, zato alkohol teče reklamama proudem a v každé druhé vybízejí k hazardu. Reklama na pivo u každého mezinárodního utkání atd. atd. V Evropě jsme nadále exoti.
Možná, že u současné koalice by klasické cigarety prošly. Horší by to bylo se zdravějšími elektronickými.
Njn, když jsem vyrůstal v 60 a 70tých letech tak v Česku hulil kdekdo. Včetně nás kteří jsme začali jako teenagers, hulení bylo tehdy společensky akceptovatelné. Natož v 50tých z kteréžto doby tyto obrázkové reklamy nejspíš jsou....Cigarety byly k dostání všude doslova za pár kaček, byť se nepamatuji že by se na ně za bolševika dělaly reklamy.
lennon
Je to směšný, já bych to nezakazoval. Cukr a přežírání zabíjí daleko víc a reklamy na nezdravý žrádlo sou všude. A't se každý rozhodne sám. Moje tělo, můj život...
@lennon A vaše zdravotnictví.
@Vladimír Zich Tak povídejte. Co si myslíte že se stane když budou všichni zdraví jak řípa. Zavřou se nemocnice, propustí se personál? Nestane se nic. Budou se do toho dál házet peníze aby se měl personál dobře mohli volit starostlivé politiky.. Už teď je tam přezaměstnanost a vetšina peněz nejde na léčbu.
lennon
kytara, cigára, Michal Ambrož...