Komentáře

Zpět na článek

Dluhy se škrtnout nedají: Přečtěte si dokument ke článku

3 komentářů

hiena
19. srpna 2010 • 21:44
Pokud by to bylo mozne a spravne jsem pochopil situaci, rad bych dal iniciative ProAlt zaporny hlas . Nesouhlasim s vetsinou nazoru iniciativy kritizujici soucasne vladni navrhy apod. Myslim si napr., ze je pro dluznika normalni veci splacet dluh, ne si pujcovat jeste vice penez. Resenim je podle me snaha usporit na nakladech. Clovek se pak muze vice spolehnout na sebe samotneho a nemusi si pujcovat, cimz zvysuje svoji nezavislost a stabilitu. To same si myslim i o CR.
pismenacislice
19. srpna 2010 • 16:58
Jestli se chcete pobavit, tak si vemte google-mapu a náhled do katastru nemovitostí ( http­://nah­lize­nidok­n.cuz­k.cz­/Vyber­Budo­vu.as­px ) - a náhodně si projděte vlastníky chalup na nejlukrativnějších místech.

Jen v Krkonoších vlastní odborové svazy tak obrovské množství lukrativnících nemovitostí, že člověk jen zírá. Proč to píšu? Protože kdyby to odbory se svými členy myslely tak dobře, jak říkají - tak jen z prodeje nemovitostí v Krkonoších by utržily neskutečné prachy, které by mohly věnovat svým členům, kteří jsou ve finančín nouzi. Ale to oni ne! Kde by si pak odborářští bossové váleli šunky, že?!
vonrammstein
19. srpna 2010 • 12:26
kterej komouš má ten otřesnej petiční blábol na triku?