Život a styl

Zpět na článek

Tábor bezdomovců v Praze. Konečně snaha něco udělat

16 komentářů

jochanek
23. srpna 2010 • 21:23
Buchert-kdypak se omluví za lži : cituji ...Byl pátek 12. května 2006. Do parlamentních voleb, v nichž ČSSD těsně prohraje s ODS, zbývá 20 dní. Premiér Jiří Paroubek se za účasti šéfa Úřadu vlády Ivana Přikryla schází se zástupci agentury Crane Consulting Andrejem Surňakem a Jiřím Kryš­pínem­...vi­z...­.http:­//zpra­vy.id­nes.cz­/sef-cssd-se-pred-podpisem-smlouvy-o-pandurech-sesel-s-lobbisty-firmy-steyr-1u1-/doma­ci.as­p?c=A1­00228_­220427­_doma­ci_vel­....­....V reakci na množící se dotazy Ministerstvo zahraničí ČR potvrzuje, že 12.5. 2006, se konal ve Vídni během rakouského předsednictví v Radě Evropské unie summit EU – Latinská Amerika. Vedoucím delegace na summitu byl tehdejší předseda vlády ČR Jiří Paroubek, který se aktivně zúčastnil celodenního programu summitu, včetně večeře podávané rakouským státním prezidentem Heinzem Fischerem v Schon­brun­nu.“­....ht­tp://e­c.eu­ropa­.eu/av­servi­ces/ser­vices­/show­Shotlis­t.do­?out=P­DF&lg=­En&id=­71297


Buchert je nejenm lhař,ale sprostý zbabělý hajzlík
frantisek-josef
21. srpna 2010 • 09:33
Sem napište váš vzkaz!Je potreba zastat se lidí , co jezdí do práce z práce , za zábavou ... Lidé bez domova by pak měli ocenit že se na ně složíme a přispějeme na nocleh a nějaké to jídlo
zemekf
20. srpna 2010 • 05:52
Ve středu jsem jel z liberecka ze záplav kde jsem jaksi ,,přiložil svou ruku k dílu,, Jediné co mi zbylo jakš takš čisté a v čem se dalo jet bylo triko pokecané od hořčice a gatě sem tam flek.
Mnoha lidem sem se jevil lako asocial, bezdomák, socka.
Sra. sem na ně. tak jak na vás kašlou bezdomáci.
mrbiker61
20. srpna 2010 • 18:24
Pane, věřte mi, že na člověku, který se ušpinil u práce to je poznat. Drbani smrdí jinak...
zemekf
20. srpna 2010 • 19:43
Dneska sem to vytách z pračky, kldyby jste viděl tu vodu .....
zemekf
20. srpna 2010 • 05:41
Tak už si sakr.. zvykněte, že to bezdomovci jsou, byli všude v svobodných zemích a budou i unás.
Prostě jsou lidé, kteří jaksi nepotřebují být zaměstnáni, nepotřebují nové mobily, hifi věže, nechat po sobě vřískat pemprsákem sotva vylezlým ze ,,školy,, jenom proto, že je majitelovým synáčkem.
Valná většina bezdomovců nemá ani doklady, takže vaše argumenty, že požírají socianí dávky jsou bezpředmětné. Bez občanky vám nikdo ty dva tisíce existenčního minima nikdo nedá. Mimochodem, zkuste za ně žít. Ani na telefon to není, abyste si mohli obvolat nabídky fiktivních inzerátů nabízejících práci, ze ktrých se vyklube prodej ....... za vaše peníze.
Prostě jsou lidi, kteří budou špinaví, budou vám smrdět, budou vám připomínat svou existencí jak dopadnete když nebudete ,,šlapat brázdu,,

Každé ,,zaručené,, řešení této otázky je jen ohlupováním voličstva. Nejde to ,,vyřešit,, v americe, německu, francii, švýcarsku a tady to vaši politici dokážou HA,HA,HA.
Bože ludé to ste tak naivmí????????
mrbiker61
18. srpna 2010 • 20:42
Dobrý den. Já se domívám, že tyto pokřivené názory, kdy agresoři - tedy bezdomovci, opilci, zločinci jakéhokoliv druhu a jiní lumpové mají navrch před slušnými lidmi, zavedl nějaký Havel. Myslím,že byl prezident. Kdysi se i zmíněná Šabatová řídila jeho morálkou, když v dětském domově, kde chovanci ubili vychovatelku samorostem, byla proti zavedení bezpečnostích kamer s tím, že by byla porušována jejich lidská práva.Takže bych těmto bijcům za lidská práva doporučil: zkuste, alespoň někdy zvednout zadek ze židlí ve svých luxusních kancelářích a běžte se podívat ven...
vrkal
18. srpna 2010 • 17:10
Sem napište váš vzkaz! Podobná, vlastně úplně stejná situace v ČR byla za první republiky s cikány. Proto byly vybudovány dva podobné tábory, kde jim měly být vštípeny základní hygienické návyky a obecně platné zasady chování. Nedopadlo to. Cikáni tábory opustili, tyfus a štěnice šířili dále a po 70 letech někteří politici kolem senátora Štětiny začli pomlouvat český národ za tzv. cikánský holokaust. Další se toho chytili jako Kateřina Jaques, Michal Kocáb a postavili si na tom politickou karieru a významný zdroj obživy. Proto si myslím pouze vytěsnit a nechat být. Kdo znich chce žít jinak, ten si pomoc najde.
jendai
18. srpna 2010 • 16:29
nj, silou to nejde, to je vyzkouseny :-/ jenze vetsina populace by silu urcite pouzila velmi rada a tady je az moc volnyho mista pro populismus...podle me by se v referendu vetsina obyvatel rekneme Prahy vyjadrila shodne souhlasne...ted je otazka, jestli je spravne to, co rika a chce vetsina (proc vlastne ne, ze?) a nebo nekdo, kdo do problemu vidi a tusi, jak na to (coz je ale totalni mensina)
rob.spis
18. srpna 2010 • 16:51
Myslím, že do tohohle problému nikdo nevidí doopravdy. Je to, bohužel asi jen vděčná látka pro přihřívání polívčičky koalice i opozice. Jedni tvrdí: "...zasáhneme razan­tně.­..vy­čistí­me..­.zajis­tíme pořádek...!" a druzí rychle přispěchají s varováním: "...oni jsou brutální...lidská práva...je třeba humánní řešení...!" Obojí je populizmus a ti, o kterých si Vy(jendai) myslíte, že řešení znají asi mlčí. Pokud vůbec existují.