Život a styl

Zpět na článek

Video: Růžová není střed vesmíru, říká Natalie Sadness

7 komentářů

jiriydolezalostny
21. května 2011 • 17:56
Nic nového
panbixby
8. září 2010 • 17:28
Pevně věřím, že je to A.) pokus Reflexu předvést v reálu výrobu mediální hvězdičky nebo B.) snaha téhož zatušovat pitomost její prezentace prve, C.) poněkud riskantní test reflexího čtenáře (riskantní proto, že se obávám, že je u nás těch prostších jaksi víc, než polovina.
Teď navíc úplně blboučká matinka před medvědem - uáááá!!! Prostě to (sec. JW) "nemůže bejt takhle blbý pořád". To prostě nemůže bejt pravda!!!
Doufám v jakékoli rozuzlení - opravdu již beru jakékoli, jen prosím jiné - jiné, než mne straší v prvém dojmu - že tam v redakci hulí všichni. A při práci.
cernysvetlo
25. srpna 2010 • 19:49
Přišla mi upomínka na zaplacení předplatného a jestli se tam ještě objeví tohle individuum, tak se věru nedočkají.
vojjjta
14. srpna 2010 • 20:20
Okey, jeden článek o týhle barbýnce bych skousnul, třeba bych se u něj i zasmál, ale nepřeháníte to trochu??...Teď už je z ní i téma nového čísla, jak koukám na novou obálku...Tomu už fakt chybí jen nápis "ŠOK" nebo podobný Bleskoidní titulek a na zadní obálce vtip s dívkou Reflexu...
rwen
12. srpna 2010 • 21:54
známá,ale za chvíli nudná bez ohledu na to,kolik si jí pustilo lidí.
olly
12. srpna 2010 • 20:51
nevím, jestli mám špatně vyvinutý smysl pro humor nebo se s tímto seriozním časopisem děje něco velice, ale opravdu velice pochybného, co směřuje ke špatnému konci..a to k bulváru. Tímto se chci zeptat lidí zodpovědných za to, co tady právě sledujeme: Myslíte to oprav du vážně? Jaký je smysl, cíl, pointa téhle směšné růžové šarády? Berete tuto osobu opravdu jako "celebritu" nebo chcete pouze poukázat na hloupost a omezenost českého národa? Pevně doufám, že mi tady někdo objasní, o co tu opravdu jde..Díky!
sedlakjura
11. srpna 2010 • 22:08
Kájínek, povodně a Natália Sádnessss. Aneb jak udělat celebritu ze zločince a neznámé průměrné holčiny snadno a rychle. Svět nikoli podle reality, nikoli podle Garpa. Svět dle médií!! To-je-ono!!