Komentáře

Zpět na článek

Petr Nečas: Já nic, já jen premiér

5 komentářů

snufina
11. srpna 2010 • 12:56
Vážení, přiznejme si, že jsme hodně daleko- v pr...li. Zlodějská parta, co chcete. Jaký si to uděláme, takový to máme, hrůza.
taipan
9. srpna 2010 • 12:35
kdo byl schopen u voleb dát hlas účelovému spolku zlodějů (Kalousek), mafiánů a býv. StBáků (Lukša), netáhel (Drábek) a bývalých komunistů (Besser) přikrytých senilním nedovzdělaným (vyhozen z obou VŠ, které začal studovat) Schwarzenbergem, který je dnes v podobné fyzické kondici jako Černěnko v roce 1984. Dokonce i voliči ODS byli schopni vykroužkovat největší kreaturu Langera, voliči ČSSD zase Bendu,... Jen za Kalousky (TOP09) se do sněmovny dostaly všechny výše uvedené kreatury. Zřejmě voliči Kalousků příliš inteligence a odpovědnosti nepobrali..
dsp.
9. srpna 2010 • 13:35
Zloději, mafiáni, senilní nedostudovanci, kde já jsem to jenom slyšel? Á, už si vzpomínám, takhle přece mluví řadový poslanec Paroubek a nezaměstnaný občan Dimun. P.S.: Co je to netáhel, to je z ruštiny?
ma-o
9. srpna 2010 • 13:55
Slovo netáhlo s oblibou používají příznivci výše zmiňovaných zlodějských spolků.
taipan
10. srpna 2010 • 10:51
"Netáhel" = 2. pád mn.č. podstatného jména "netáhlo".

Volič Kalousků, není-liž pravda?

A ještě, mi je naprosto jedno, co říká nějaký Paroubek nebo Dimun, nepotřebuji žádného vůdce (jako ti, kteří se zhlédli ve Schwarzenbergovi), který mi bude říkat, co mám dělat a co si myslet. Mimochodem, Lukša opravdu práskal pro StB i se svým kmotrem Prosem, Schwarzenberg opravdu nemá VŠ vzdělání, Drábek opravdu (kromě flákání v HK) nikdy neřídil ani stánek s buřty, atp. Takže jen konstatuji známá fakta...