Život a styl

Zpět na článek

Natalia Sadness se vrací. A má ráda masakr motorovou pilou

7 komentářů

dochtorchocholousek
25. srpna 2010 • 01:16
...jsem si zrovna pro nemoc nestihl koupit. A bylo snad teprve šesté, které jsem za těch dvacet let nestihl. Těch pěti jsem litoval, tohodle ne.
Předpokládám, že během pár měsíců se objeví pravidelná rubrika "Láska, sex a něžnosti", "Nejcool sexy wěci" a"Úpě nejbest celebrity!. Když pan Stoniš přepracovával fousatý anekdoty o Brežněvovi a Husákovi na aroubka, to se dalo dalo přeskočit. Ale tohle? Co je to za klauni?
dochtorchocholousek
25. srpna 2010 • 01:18
Sem napište váš vzkaz!Oprava: "...Husákovi na Paroubka..."
sendyman
8. srpna 2010 • 20:32
Nejen, že přetáhl velkou část čtenářů Blesku a Novinek.cz, teď nekompromisně zaútočil i na čtenáře(ky) Bravíčka!!! To je mediální mrd*ka, jen co je pravda!
daisy.bill
6. srpna 2010 • 17:35
Nemyslím si, že slečna by byla nějak zajímavá nebo oblíbená. Spíš si z ní každý dělá srandu. nic víc, nic míň
blue_coffee
6. srpna 2010 • 13:58
A stejně si myslím, že jde Reflex do kopru s takovouhle "žurnalistikou." Kde je ten časopis, co to býval ještě před pár lety? Co to je za úroveň, dělat si legraci z "blogísku" školačky "bárbíny?" To se snažíte přiblížit "obyčejným lidem?" Chcete přetáhnout čtenáře Blesku?
vidrholec
6. srpna 2010 • 20:08
Sem napište váš vzkaz!Přesně tak! Tohle je už už dost trapný. Dneska jsem si naposled otevřel reflex, ten zelenej raul ve včerejším díle byl dost ubohý, jak nemusim Paroubka ani Daru tak se mi z toho příběhu zvednul kufr. Mareši, Paroubek si na tobě namastí kapsu a budeš čumět! Zdar! Petr
jendai
6. srpna 2010 • 10:29
Boze, to je ale pipka, ta snad musi ze spani kvokat No ale kazdej jsme nejakej, ze Spis je mi smutno z tech, kdo takovou blbost dobrovolne konzumuji (ja to nevidel, protoze jeji ruzovy pokojicek a vyraz na fotce z Reflexu je natolik vypovidajici, ze se tam pres svoje svedomi ani nemuzu doklikat )