Archív

Zpět na článek

Odhalila se a já stiskl spoušť, říká autor vítězného aktu

8 komentářů

funkarlos
18. srpna 2010 • 22:03
Nevím proč by tahle fotka nemohla vyhrát to fakt nechápu. Oceňuju naopak tu jednoduchost a výraz halabala kterej mi tam pasuje jako *** na hrnec. A jinak na stěně mi to už visí a viset zůstane. A nebuďte naštvaný a závistiví jen proto, že jste na vítěství neměli, protože kdyby jo, tak tady čumím na vaší.
2592
6. srpna 2010 • 10:28
přes (rádoby) uměleckou fotografii? Jen jednou jsem od něj spatřil fotky, které bych si dal na zeď a to se občas povede každému amatérovi. Nechcete si propříště na hodnocení vzít někoho erudovaného? Nebo dále, víte, že existuje možnost první cenu neudělit? Vítězná fotka mi totiž přijde slabá, a když hodně přimhouřím oko, tak nanejvýš pouze občejná. Podotýkám, že nejsem zhrzený soutěžící.
oldboy
5. srpna 2010 • 14:19
Á, pán si naklikal a teď zjistil, že zbytečně? Hůl na vás a vám podobné!
velky.umelec
5. srpna 2010 • 14:04
Jednak pěkná fotka, ale taky by to mohla být oslava zahájení staré tradice uveřejňovat na titulních stránkách Reflexu fotografie kvalitní místo photoshopových rádobyvtipných hlav a stejně i články kvalitní místo rádoby vtipných glosářů. Rozumím sice, že J. Paroubek jako John Lennon asi zvedl prodejnost a válka s Petrou Paroubkovou živí z peněz škodolibých čtenářů, ale časopis jde s kvalitou už dýl do háje a obálka je toho varovný signál.
runningfox
5. srpna 2010 • 12:25
Myslím si, že při focení dívka cigaretu v ústech neměla. Neodpovídá tomu ani výraz obličeje a chybí tam jakýkoli kouř. Takže buď právě vdechovala, ale to by se tvářila jinak, nebo dech zadržovala, ale to by se taky tvářila jinak.
Fakt je, že teprve s tou cigaretou dívka vypadá OPRAVDU vulgárně.
reflexlobingroku
5. srpna 2010 • 11:51
Dobrý den, nepochopil jsem proč týdenník reflex vyhlašuje soutěž s pravidly a principy:

4. Po uzávěrce přihlášek fotografií v každé kategorii, která je datována dle harmonogramu níže, mohou začít čtenáři v rámci galerie hlasovat a vybrat v jednotlivých kategoriích 10 nejlepších fotografií.

5. Z 40 fotografií, které dostanou od čtenářů nejvíce hlasů, vybere odborná porota vydavatelství Ringier vítěze, který vyhrává kvalitní fotoaparát v hodnotě 50 000 Kč.

Příště prosím bez pravidel, ať někteří kamarádi mají jednoduší cestu

Jak může fotografie, která má 13 hlasů a je na zadních příčkách hlasování, získat prvenství v rádoby soutěži???

Nadáváte na politiky a sami neumíte dodržet ani to co si sami v principech a pravidlech stanovíte!

Tak alespoň "in" fotka za podpory tabákového průmyslu.

Pěkný den.
sjanborn
5. srpna 2010 • 11:23
vždyť je to tak umělé a nepřirozené,ten zmalovaný obličej a ta poza,jak aranžovaně drží tu cigaretu v ústech..a Reflex to dal na titulní stranu...
jendai
5. srpna 2010 • 12:00
neprirozenost nepozoruji, umite to jiste lip, ze by vas i Sibik pochvalil, mistre?