Život a styl

Zpět na článek

Bouřlivá diskuze: Nechte fotbalistu Řepku bejt!

29 komentářů

makataman
29. července 2010 • 23:13
Vždyť nic jiného nepíšu, Juro.
Na této úrovni (Řepka-Sparta) - týmy, hrající stabilně zahr. soutěže, což je jen ta pražská sekce.
A i o té pověsti se zmiňuju ve stejném duchu jako Vy.
sedlakjura
29. července 2010 • 23:37
V podstatě máte pravdu. Já se vyjádřil spíš k tomu, že sponzoring je kšeft. Myslím totiž, že u nás, z drtivé většiny, sponzoring kšeft není. P.S. V sobotu jsou u nás pivní slavnosti, tak se stavte.
makataman
29. července 2010 • 19:34
Bóže, lišáku! Sponzoring je kšeft, jako každej jinej, a do kšeftu emoce nepatří! Pokud byste měl 'potřebu' a love na to, abyste si mohl dovolit cpát je do této formy propagace, tak byste to udělal! Sponzoring na téhle úrovni není charita, a pokud podobní Řepkové neohrožují Vaší pověst a odbyt (a u nás ne), tak Vám bude naprosto jedno, kolik jich v týmu máte. Akcionáři (s s.r.o. toho moc nenasponzoříte) chtějí zisk, ne morální lekce. S takovýmhle emocionálním přístupem byste ostatně i dřív zkrachoval, než by došlo vůbec došlo na nějaký to logo na dresu.
sedlakjura
29. července 2010 • 22:39
Mimo, makatamane. V naší lize mají firmy ze sponzoringu fotbalu velmi malý profit. Snad hlavní sponzor I. ligy, možná , ale o tom pchybuju, sponzor Sparty nebo Slavie, ale jinak asi těžko. Pomineme-li nějaké ty pračky peněz. A v tomto případě má kus pravdy i foxík, protože podobné excesy sponzora mohou, i přes slušné výsledky, poškodit daleko víc. Např. vspoura Francouzských fotbalistů, nebo třeba aféra Tigera W. Něco jiného je, samozřejmě, sponzoring velkých fotbalových klubů a akcí. Ale to se naší ligy, povětšinou, netýká...
runningfox
29. července 2010 • 18:22
Dle těch reakcí je fotbal sport primitivů pro primitivy. Prostě banda *** se honí za míčem a druhá banda *** na to kouká a fandí tomu.
Nic jiného neumí tuto kdysi docela pěknou a chytrou hru tak kardinálně pohřbít, jako to udělal pan Řepka a vykolejené reakce jeho "příznivců" na kritiku své modly. I kdyby slušnej člověk mohl kdysi mít fotbal rád, dneska si nad ním akorát uplivne a musí se ve slušné společnosti tvářit tak, aby jej s ním proboha nikdo nespojoval ani omylem. Takovou medvědí službu pan Řepka kopané dělá. Bez ohledu na to, jak geniálním fotbalistou je.l Ale dobře tak, ostatní sporty taky potřebujou sponzory a ti, co se od fotbalu díky panu Řepkovi odvrátí, jistě budou někoho chtít sponzorovat. Já bych svoje těžce vydělané peníze do sportu *** a pro debily nedával.
sedlakjura
29. července 2010 • 22:29
Řepka sice není žádný genius a občas se chová jako smyslů zbavený, ale rozhodně je mi milejší, než k.okoti podobného typu, jako vy. Lidé, kteří si o sobě myslí jak jsou inteligentní a možná je to, v jistém slova smyslu, i pravda. Ovšem jinak se chovají a vyjadřují hůř než ***. Možná proto, že o věci samé nevědí zhola nic, ale tím více mají o všem jasno. Ovšem to není polehčující okolnost. Pokud byste se díval na čestnou tribunu při nedávném MS, viděl byste, mezi těmi primitivy a debily, nejenom celosvětové politické špičky, ale i členy královských rodin a významné osobnosti z oblasti kultury.
Když sešvihá před kamerami Menzel soka prutem před kamerami, neznamená to, že jsou všichni režiséři burani a já mu i docela fandil. Pokud by někdo z politiků plivl Paroubkovi/ Topolánkovi (nehodicí si škrtněte) do ksichtu v přímém přenosu, většina lidí, z toho či onoho tábora, by jim aplaudovala, zvláště, kdyby k tomu měli podobný důvod, jako Řepka. Volešák ho před tím totiž úmyslně a naprosto zbytečně, fauloval. Zbytečně tedy ne, protože tušil, že bude následovat to co následovalo.
Aby bylo jasno. Nejsem příznivec ani Řepky, ani toho, co udělal. Na soupeře bych nikdy neplivl, ale garantuju vám, že by to pak soupeře sakramentsky bolelo. Řepka udělal blbost a bude za ni potrestán. Ale pak se na něj musí hledět podobně, jako se hledí na zloděje, který si odpyká svůj trest. Nevím sice co jste zač, ale rozhodně si nemyslím, že všichni příslušníci vaší profese jsou stejní nabubřelí k.o.koti, jako vy.
ladamal1
29. července 2010 • 14:44
Článek pana Bucherta mi připadne pro Refkex nevhodný.Ale k Řepkovi se zde někteří diskitující opravu vyznamenali.
1. Pochybuji, že některý hráč podepsanou pracovní smlouvu
2. U Řepky není důležité kolik dostal žlutých nebo červených karet, ale kolik jich měl dostat. Co vím tak jednu červenou dostal asi neprávem a nepočítaně co jich měl dostat a nedostal.
3. Mysím si, že hysterie kolem posledního blikance je neadekvátní, ale aby se něco stalo asi nezbytné
Palopetro
28. července 2010 • 20:37
jsem mile překvapen,že hlupák Řepka přiměje tolik známých ksich-nicků,aly vylezli ze svých nor a přilili něco oleje do ohně.Tak tedy všechny zdrávím ať již Řepku milují nebo nenávidí.Mi osobně je ostatně celkem lhostejný
lezerne
28. července 2010 • 19:42
Zdravím všechny,
nedávno jsem v Dobrém ránu" zaslechl,jak si J.X. Doležel pochvaloval,že má Reflex možná nejvíce inteligentních čtenářů,když jsem se podíval na příspěvky do této diskuze,začínám Jiří propadat znovu
pochybnostem...
Z rodiště Řepků
Váš Juří Nedavaška
arnieux
28. července 2010 • 19:24
Nevěřícně jsem dočetl ten blábol o Tomáši Řepkovi a když jsem se oklepal nelenil jsem a sehnal si jiné články od autora...tak vězte,pan Buchert takhle špatně píše pořád...Ale právě tím pseudočlánkem dosáhl toho,že jsem si něco přečetl...mé doporučení - nečtěte to,je to ztráta času...