Život a styl

Zpět na článek

Fotbalista Řepka je hlupák, Sparta by ho měla vyhodit

31 komentářů

izajic
1. srpna 2010 • 17:38
Ono už Pepík Chovanců plival na soupeře, konkrátně v derby proti Bohemce 1988. Tehdy se o tom nesmělo mluvit, i když to všichni viděli, na tzv. vládní klub AC Penalta nesměl být poškozován. Pamatujete? No snad už jsou ty doby trošku pryč a tahle hloupá primadonka prý má zastavenou činnost...
sedlakjura
29. července 2010 • 08:04
Nemyslím si, že perfektní znalost pravopisu, ani tzv. slušné vychování, nemusí svědčit nic o výši IQ. Stejně tak si nemyslím, že by všichni ti, kteří používají vulgarismy a dokážou se při fotbale, ať už na place, nebo na tribuně, vyhecovat a strhnout občas i k nějakému unfair zákroku, museli být nutně hlupáci s vyrabovaným mozkem. Ten, kdo někdy sportoval o tom musí něco vědět. Často se totiž můžu daleko více spolehnout na "vugárního hlupáka", zatímco mne na druhé straně podrazí člověk, se způsoby vybranými. Vy jste tady urazil spoustu lidí, aniž byste použil jediné sprosté slovo. Mimo to jsem přesvědčen, že máte i docela slušné IQ. O to je to horší. Když už jsme u té slušnosti. Mimo jiné, pokud by na světě byli pouze samí arogantní machři s vysokým IQ, nemohli by se ani vy.srat, protože by po nich neměl kdo to *** uklidit. Trochu nadhledu by to chtělo.
Palopetro
29. července 2010 • 21:09
Tak si nemyslíte,že nemusí a nebo si myslíte že nemusí...To víte nám ubožákům idiotům se to musí trochu polopaticky.Já si zase nemyslím,že hlupáky a zakomplexované fanoušky fotbalu je možné nějak významně urazit.Stejně si budou zpívat tu svoji banik p.co.A ještě k Řepkovi.Až ho někdo po jeho plivanci kopne do kulí,což bych mu ze srdce přál,opustí ho pro impotenci i ta zakomplexovaná kozatá pipi­na.Ex­cesy,­který­mi je jeho fotbalová kariéra bohatě protkána, škodí především jeho matčaftu.Mě osobně je to šumafuck.
sedlakjura
29. července 2010 • 22:54
Ano, první věta mnou napsaná, je blbost, ale snad jste ji pochopil. Perfektní znalost nesvědčí o ničem jiném, než o perfektní znalosti pravopisu. Na internetu dokonce ani o tom.Ne každý fanoušek křičí Baník pyčo a ne každý je fanouškem Řepky. Právě to, že nás, fotbalové fanoušky a fotbalisty, urážíte podobným způsobem, považuji za intošskou ubohost nejhrubšího zrna. Bohužel, intoši podobného typu si to nikdy nepřipustí, protože si, při své nadutosti, myslí, že nejspíš sežrali Šalamounovo ***.
Palopetro
30. července 2010 • 19:36
Pokud napíšete větu "Právě to, že nás, fotbalové fanoušky a fotbalisty, urážíte podobným způsobem, považuji za intošskou ubohost nejhrubšího zrna. Bohužel, intoši podobného typu si to nikdy nepřipustí, protože si, při své nadutosti, myslí, že nejspíš sežrali Šalamounovo ***.",pak je s Váma veškerá diskuze opravdu k hovnu.Moje názory,které jsem tady prezentoval,nejsouí o neúctě k fotbalu a k fanouškům,ale o jednom idiotovi jménem Řepka,který fotbalu,který mám rád, ač se Vám to nezdá,dělá medvědí službu.V zájmu Vašeho zdraví je tohle moje poslední reakce.Papá.
ultras1893
29. července 2010 • 00:38
At se vam to libi nebo ne Řepka patri k jednim z nejlepsi hracu.Jak se nekdy chova? no a co !! neni jedinej a najdou se i horsi,takze dost tem stupidnim kecum.Co ctu na netu je kazdej hrdina a v anonimite seto kazdymu keca.

Sparta forever
sendyman
28. července 2010 • 14:30
Co bude muset redaktor dříve prestižního týdeníku Reflex Viliam Buchert ještě napsat, aby ho jeho časopis už konečně vyhodil?
rachot
28. července 2010 • 16:25
myslím, že k diskuzi není pan Buchert, ale neurvalý a primitivní Ŕepka. Demokracie je o tom, že by každý měl mít možnost vyslovit svůj názor a ne být za něj napadán, jakkoliv s ním nemusíme souhlasit. Tyhle a další řádky svědčí o tom, že fandové Řepky se příliš neliší svojí úrovní od jejich potetované a nevzdělané modly
sendyman
28. července 2010 • 16:31
Odpovídám Vám jinde. O Řepku nejde - jde o to, že pan Buchert buď lže, nebo píše o něčem, o čem nemá ani potuchy. To je to, oč tu běží...
ultras1893
29. července 2010 • 00:30
Spis co ctu tak ten primitiv podle tveho prispevku jsi ty a autor tohohle clanku ma solidne jebnuto nechapu proc uz ho nevihodili zaty bludy co pise.