Komentáře

Zpět na článek

Referendum: Když John ministr, tak Gott prezident

5 komentářů

snufina
31. července 2010 • 11:52
Jsem pro p. Karla Gotta. Prostě jednička, která je sečtělá, chytrá, noblesní a prostě samý superlativ!!!! V případě odmítnutí by měl další hlas p. Okamura. Děkuji.
mrazl
30. července 2010 • 01:32
Jedinej nejmoudřejší, nejspravedlivější a také nejchytřejší je Dr Václav Cílek Csc. Cílek for president. Hip hip hurá. Ideální kanditát, bezpáteřní ambiciozní měkýš a názor podle přání vežejnosti. Však již brzy poznáme. V anketě kecálků, žvanilů a popkulturních ikon rozhodně chybí.
dzery44
29. července 2010 • 17:32
jedinej frajer.
snufina
29. července 2010 • 12:06
Hezký den, rozhodně jsem pro p. K.Gotta. Nejen proto, že roky zpíva, ale jeho smysl pro spravedlnost, podporu lidí, kteří "kdysi" nemohlizpívat, no prostě, jenom ON.
afariz
29. července 2010 • 11:19
a já bych byl pro Šípa. Málo kdo z předloženejch se dovede tak chechtat, jako on. Po éře poučování by nastala éra chechtotu, to by myslím zase tak špatný nemuselo bejt. Ale třeba to bude M. D. až ho tam protlačej socani. VV může nechat padnout vládu kdykoli a vrhnout se do oranžový náruče, stejně je jim jedno, kde zobou, a pak přijde chvíle pro to, aby si socani zvlolili někoho opravdu podle svýho gusta, kdo by jejich myšlení a vkus reprezentoval v maximální míře - a kdo jinej by to měl bejt než emdéčko? Fuj, až jsem se z tý představy opotil.