Komentáře

Zpět na článek

Ženy v politice: Brzy to tu bude plné k***v

19 komentářů

twofaces
27. července 2010 • 15:19
Jen podsouvá těm druhým své vlastní pohnutky a přání. Že nemá politický post? Možná, ale "sexymozek" určitě!
desetioky
26. července 2010 • 09:03
ze jako obcanovi mi muze byt lautr jedno, pokud napriklad Petra Paroubkova dostala Paroubka k oltari pres sex, coz je bezny zpusob, jak zeny manzele ziskavaji a v tomto pripade to jen vec manzelu Paoubkovych, protoze pPani Paroubkova si nevysoulozila zadnou verejnou funkci,ve ktere by neco "verejneho" rozhodovala nebo byla placena z mych dani. Neco jineho by ale bylo, pokud by se nekdo pres postel dostal do funkce, na kterou jinak nema kvalifikaci ci schopnosti. Ovsem pokud jde o funkci poslance, tak tu u nas muze delat kazdej trotl, coz je ostatne videt, takze pokud se tam nejaka fesna politicka prosoustala, tak je mi to take lautr jedno.
Viktorcistic23
25. července 2010 • 08:57
Řízla do živého a teď bude maso. Samozřejmě se to nebude líbít ,ale je to svatá pravda.!!!!!
Ing.Makoň Jiří
24. července 2010 • 16:22
je ta hloupoučká paní zde nazývána první dámou ČSSD?To přeci už dva měsíce neplatí a bohdá platit už nebude.
whitebeard
24. července 2010 • 11:15
ař ji nemusím, myslím, že tímhle prohlášením jen sdělila to, co většina lidí už dávno ví ..a pane JXD, napsat " V***t si něco je, jak známo, obvyklou strategií k***v." svědčí o Vaši neznalosti problému, k*rva šá za peníze, ne za politickou moc, tím se vyznačovaly kurtizány..jenže ty musely být, na rozdíl od našich političek, inteligentní a vzdělané
zemekf
24. července 2010 • 10:02
praxe stará účiná a jediná, cesta k lizu, per rektum per vagina.
tritecky
23. července 2010 • 15:45
ona poslanecká sněmovna a především jednání za zavřenými dveřmi byly až dosud oázou vytříbené mluvy. Proč že to vlastně ten Radek chtěl zavádět tu pokutu za sprosťárny (kterou jste po něm tuhle neoprávněně vymáhal kvůli svému označení za šílence se zločineckým myšlením?)
poool
23. července 2010 • 13:22
Právě tohle je emancipace! Ženy jsou jenom lidé (i když by možná mnohý taliban nesouhlasil), jsou taky sprosté a agresivní, jenom jinak než my, skrytě, aby nepokazily dojem. Petra to ale vzala po chlapsku, nas***á po prohraném sporu, jako když hlavě rodiny vyčiní v práci šěf, ta si cestou domů dá pár panáků na uklidněnou, a pak doma všechny srovná, a zase je na koni
myloshek
23. července 2010 • 12:10
...paní Paroublová je žena módy a efektů obecně. Tam kde má držet pusu a nepokoušet se do ničeho zasahovat, zasahuje, na to už jsme si mohli zvyknout, ...ostatně pan manžel je taky na spoustu věcí laik a mluví do nich.
Vrátím se ale k reakci, ... Co čekat od ženy, která si vybrala bývalého pana předsedu ČSSD? Stejně jako od něj, plivání nechutných svinstev. Možná si spolu po večerech i upravují svá prohlášení! Ono nebojte se lidičky, plánují si spolu v opozici kam dají v prezidentské pracovně Jirkův oblíbený ušák. Vždyť kdo jiný, než tahle "famílie", by nás měl na nejvyšší úrovni reprezentovat?
runningfox
23. července 2010 • 11:19
samá hvězdička, to nechápu. Já to tedy pochopila nakonec tak, že paní Paroubková tvrdí, že si političky své posty "vymodlily". Což v naší ateistické společnosti vyvolává jistý údiv.