Komentáře

Zpět na článek

Nové političky se dostaly do vlády sexem, píše Paroubková

51 komentářů

runningman
8. srpna 2010 • 12:36
většina lidí se do politiky dostalo přes nějaký otvor.....ať už anální, vaginální nebo orální, ti šťastnější potom dveřmi...
janskalsky
6. srpna 2010 • 11:55
Marešova posedlost Petrou Paroubkovou při pohlavním styku bude asi nějaká sexuální deviace. Možná by stačila jen konzultace s panem doktorem Uzlem, možná je to na ústavní léčbu. Není to v žádném případě neléčitelné, v krajním případě je tady možnost kastrace. Hlavně to Štěpáne nenechte plavat, časem by to mohlo dojít až k pokusům o znásilnění!
izajic
1. srpna 2010 • 21:52
nebo budu číst v tomto magazínu o rodině Paroubkových až do smrti? Já ho nemusím, ale tady jde snad už o nějakou obsesi. Vžyť je to už passé...Tak buďte chlap pane Buchert a pište o něčem jiném...Kopání do mrtvol není zrovna mužné a nekonečné čtení o JP je otravné.
foxx
2. srpna 2010 • 16:42
To spíš vzkažte paní Petře, ať ty své urážlivé výroky neventiluje v médiích. To je otravné....
zdepa
1. srpna 2010 • 19:02
Byla první, která ulehla Paroubkovi do pelechu a nevyšlo jí to. Rozbila jednu rodinu, byla čím dál víc arogantní a nakonec uhnala Paroubka ke svému oplodnění, aby jí jen tak nefouknul za jinou. Přistála hubou na dlažbě a teď kolem sebe kope a osočuje. Tanec kolem potomka připomínal narození potomků feudálů. Jenže mezi slepicí ze slamákova a feudály je jistý rozdíl. To jí zatím mozek nerozkódoval.
foxx
31. července 2010 • 09:54
ta rozhodně nezklamala. Drží se asi hesla: Podle sebe soudím tebe. Je to trapné, ubohé. Měla by se paní Petra než vypustí něco ze svých úst, podívat sama na sebe do zrcadla. Je ale téměř jisté, že tyto mentální moudra nejsou z její blod hlavičky. Asi víme odkud vítr vane. Nedivila bych se, kdyby si to ty ženy- političky nenechaly líbit a milou Petru nahlali před soud.

Prostě rodina Paroubkova co slovo to PERLA.... Paní Petro je mi vás vážně, ale váně líto
jiridolejs
29. července 2010 • 18:32
To je správna *** dělat si s českého národa *** pouze 20 let vás krmime zvratky a vykali komunistickeho kolaboranta vaclavahavla ato je*** jsi s vás dělat *** rozkradli jsme co sedalo státni a privátni majetky a pro vase deti zbyli jen havlovi vykali a zvratky ato je*** jsi vás dělat *** ani jeden komunisticky vrah nebyl potrestán za vraždy bezbraných dětí to je správna *** si s vás dělat *** za pár let po havloví revoluci se s komunistických vrahu milijardari stali to je spravná *** zadlužili jsme vas jen tak malinko a pro *** aby vase bezbrane deticky meli s toho taky nejakou *** ato je*** kolik primitivnich kasparu s IQ jako ma ex prezident vaclavhavel nechape ze si delame zvas ***,, a ta revoluce s vaclavemhavlem to jsi komunisticky vrahové s vás udělali jen tak malou *** ze zrádneho primitivniho schizofreniho alkoholika jsme vám udělali prezidenta, filozova jen tak pro *** českemu národu a tento neprimitivnějši filosov se boji ukázat veřejnosti i za neprůstřelnym sklem a za toto hrdinstvi má nejvysší státni vyznamenání a doživotni presidentskou penzi to je správna *** jsi s vás dělat ***!!!! zapoj se i ty do boje ze zlocincema co vladnou v nasi vlasti!!!!!smrt havlovskym kola­boran­tum,o­kupan­tum vyziva jiri­dolej­srevo­luci­onar­@gma­il.com www.dostklause.cz http­://www­.cibul­ka.com http://www.cs-maga­zin.co­m,http­://hed­vicek­.blog­.cz/ww­w.st­oppro­cenzu­ru.cz­‚www­.czech­offi­ce.or­g,www­.sina­gl.cz
blue_coffee
26. července 2010 • 22:34
Jako by jí to nadiktoval Jyrka, vyjadřují se úplně stejně...
ivazla
25. července 2010 • 19:32
Moc Vás prosím o vysvětlení pojmu - duševní onanista - ptala jsem se řady lidí, ale nikdo mi nebyl schopen vysvětlit, co dělá ten "duševní". Moc děkuji za rozšíření obzoru.
blue_coffee
26. července 2010 • 22:44
asi praktikuje honitbu jenom v duchu nebo tak něco...