Fotogalerie
Gucci .
5
@capka kamil nejprve se naučte pravopis 

Přejít do diskuze
@Rudolf Hrubon Osvobození celé Západní Evropy za 2.sv. války, i kus Československa, porážka fašistického Japonska a nacistického Německa, výhra ve studené válce a rozpad SSSR a tím velká zásluha na konci vlády komunistů v celém Východním bloku... Já mám USA tak nějak rád.
Putin se snaží inspirovat. Jde pouze o nekonečnou moc a bohatství. Problémy země svedou na západ nebo USA. A strach z vnějšího nepřítele je nutí být stádem ovcí. V Rusku to není tak jednoduché tam někteří cestují a chápou co je Putka zač. To Kim je vklidu ti nebyli dál než na poli.
Děsivé je, že tomu věří ti, kdo pak omlouvají a bagatelizují zvěrstva "svých". Typicky třeba rusáků v probíhající válce...
@Gabina Rychtarova ... Ty spíše než žena budeš stále se do diskuze vracející potomek ofčí babičky a stepního ukrajince.😂🤣
Kim s Putinem si předávají zkušenosti,jak ovládat zmanipulovanou přihlouplou lůzu v ulicích.....děsivé😮
Njn, a z jaké doby jsou ty obrázky? Nepřekvapilo by mne, že jsou popisné a staré 75 let. To samé dělali vojáci USA v jiných zemích a dosud dělají na Kubě. A USA jsou náš takový vzor, že US vojáci v Afghánistánu zvraceli nad tím, co dokáží Češi.