Archív

Zpět na článek

Vylouhoval trávu v benzínu, pak mě udal

24 komentářů

teecha
17. srpna 2011 • 12:05
...pár myšlenek, ale vše podstatné bylo víceméně řečeno přede mnou. Snad jen (možná jsem to jen přehlédl) toto: mr. JXD snad nepředpokládá, že pacient užije Fénixovy slzy v plné koncentraci...nebo? Nezbývá, než zakončit mou rozmrzelostí z devoluce mé někdejší zpravodajské ikony, kterou jsem již někde vyjádřil: není tahle osůbka už spíše do Dikobrazu? Poslední články a akce JXD vypadají už spíše jako snaha vnést do Reflexu více humoru, to, čeho jsem si na JXD cenil, v nich přetrvává už jen na úrovni výsměchu. Doufal jsem, že se ve článcích o blokování stávkujících odborářů, šumavských aktivistů či diskreditaci Fénixových slz dozvím nějaké pádné argumenty, ale je to už několikanásobné zklamání ze zjevné snahy vzbuzovat pozornost a......nic víc. Reflexu nic než přát takovéhoto prodejního maskota, žel, otázkou je, zda to ve finále nepovede k reflexnímu efektu Blesku
kkk999
24. července 2010 • 21:18
Jenom IDIOt se tady opakovaně a pořád dokola zastává toho svinstva, o kterém se mnohokrát prokázalo, jak moc je škodlivé...
dusand
24. července 2010 • 14:43
JXD o nemocné a léčebné využití konopí nikdy nešlo. Spíš jeho chování vede k otázkám, zda za svou popularizaci Sativexu nedostal zaplaceno od farmaceutů a propagaci hulení od mafiánů.
Jak může někdo v letošním roce slavit !Už nejsme kriminálníci, když je trestní zákoník pro pěstitele konopí nejpřísnější od roku 1989!
Když jsme vloni dělali turné Konopí je lék a byl na něm prof. Hanuš, Rick Simpson a lidé od Jacka Herera, po JXD ani vidu ani slechu, to samé při otevření Konopné apatyky etc. Za celý rok neudělal rozhovor se Simpsnem, s nikým z odborné společnosti Konopí je lék etc.
Hloupé a lživé obvinění, že je ve výtažku jed mi napsal zde a já mu na ně odpověděl takto: http­://www­.kono­pije­lek.cz­/pdf/K­omorou­sovi%­20pro%­20JXD%­20s%20­laskou­,%20re­pete­.pdf
Protože mně a manželce za léčbu konopím hrozí u soudu až deset let natvrdo a Doležalovalova lživá pomluva byla jediným možným "důkazem" tzv. společenské nebezpečnosti, po dvou měsících bez odpovědi jsem jeho tvvrzení, že dávám nemocným jedovaté léčivo, nechal prošetřit policií, viz zde:
http­://www­.kono­pije­lek.cz­/pdf/d­opis­%20pos­lanci%­20a%20­minis­tru%20­vnitra­%20rad­ku%20j­ohno­vi%206­.cer­vence%­202010­.pdf
1) JXD věděl, že k výtažku dáváme příbalový leták o použití a že se výtažkem stejně jako jinými konopnými produkty nelze předávkovat ve smyslu ohrožení zdraví jako třeba chlastem
2) tzv. jedovatý benzen se po 5 min. při ohřátí nad 100 st. Celsia (doporučujeme 135- 140) zcela odpaří
3) dostatečně pečlivě upozornujeme nemocné, že pokud si chtějí výtažek dělat doma sami, musí to dělat venku, nic nezapalovat, používat rýžovar etc. etc.
Co kdyby JXD namísto času stráveného pomluvami věnoval ukázkám šílených situací, do kterých se nemocní dostávají díky mafiím farmaceutickým a drogovým krytým poslanci?
Kdyby se totiž skutečně zlegalizovalo, onen slavný JXD by přišel o téma, na kterém si vystavěl živnost.
To nic nemění na faktu, že knihy a aktivity JXD z počátku 90 let jsou významným milníkem prosazení pravdy o konopí.
pindulinka
23. července 2010 • 12:49
(varovani, toto pise Anglo-Cech s otresnou gramatikou a pravopis)
Poprosil bych od JXD uplne stejnou vec ktere zadam od Ricka Simpsona a tim i Dvoraka. Dukazy!
Dukaz ze je to jedovaty
Dukaz ze to neni
Pokud se mi tohle nesplni, ja jako nemocny nebudu se zajimat o jeden nebo druhy.. ale uprimne, opet jako nemocny clovek se Vas ptam. K ćemu je tento spor dobry. Pro mne?
Pro moje deti?.... ty nech bejt, to je moje starost.
Pouzivam leta marijuanu na svuj RS a moje deti (7 a 10) vi o co jde, taky vi ze pokud nebudou nemocny tak to pro ne neni, ale samozrejmne si sam delam iluze, jednou to taky zkusi. Jako Vy, jako ja a jako 75% obyvatelstva teto planety. Tak o co je tento boj, o toxicita?? Tech. Benzin se da vymenit s lihem, taky muze bouchnout ale lidi snad nejsou blby ne.. a pokud maji strach tak to nevyrobi a pokud ano a ublizi si tak neprecetly navod poradne, a vubec toto je uplne stupidni diskuze ve veku internetu kde se naucim temer vsecno nebezpecne.
Tak o co jde?
Byl jsem na parlimentarnim seminari (statni akta) ohledne lecive uziti marijuany.. Videl jsem Vas zmizet ani v polovine a to jeste nemluvil Hanus (vyznavany svetovy odbornik na toto tema) Mluvil jsem ja a taky dalsi a dalsi pacienty o tom ze jim to pomaha. Kde jste byl vy, kam jste tak spechal kdyz toto je pro vas osobne "dulezite" tema.... nebo vam jde o moje deti???
O co Vam jde?
Reknu uprimne ja se budu starat o moje zdravi a Vy se starejte o svoje. Nech deti a hlupaky na pokoj (na dectvi ani hloupost neni lek) a koukej neco delat pro medicinske legalitu nebo nech to tema lezet a nevolej do medii "toto vas muze zabit!" to neni zprava co ty ktere by to pomohly ale boji se, potrebuji slyset.
Pin
semenakonopi.cz
22. července 2010 • 10:13
Tak Jirko, čim si starší, tim nám koukám měkneš. Že ti dali titul, aby od tebe byl pokoj je velmi chytré, ale je to škoda. Pamatuju tvoje lepší časy, kdy si sám bojoval za legalizaci, dneska už pouze jdeš na ruku těm, proti kterým si bojoval.
Mno jo no, ještě že se najdou další nové tváře (i když je pravda že Dušan je Eso všech exotů), kteří ještě nedostali držhubný jako ty.
Dříve jsem tvoje články fakt rád četl, ale teď už to nějak postrádá smysl.
BTW: výtažek se dá již dávno vyrobit bez pomoci benzínu a vyčistit do formy ústního spreje, jenom trošku číst a zajímat se, než začneš hanět.
auda
19. července 2010 • 23:35
no, jestli je nekdo ochotny zahrivat benzin na varaci, tak uz alespon chapu proc se to jmenu je fenixovy slzy
makataman
16. července 2010 • 14:45
No, Vy asi ne, ale nepochybuju o tom, že i netboy by si našel své nekritické příznivce. Ostatně i tady v diskusích už několik fandů má...
Jenže JXD svoje demagogie umí zabalit, takže nemusí být hned zřejmé, odkud vítr vane. Navíc pořád těží ze svého - kdysi oprávněného renomé a mraky lidí tak jeho názory přejímají, aniž by se zamysleli nad obsahem sdělení (pokud nějaké má). Vemte si třeba ty porody... Kam na to chodí, kolik má dětí, u kolika porodů byl, o jaké statistiky se opírá, s kterými porodníky konzultoval, co ho vůbec vede k zájmu o toto téma? To jsou otázky, které mě napadají teď z hlavy a jistě by další lidi napadly i jiné. Jenže většina si přečte článek, řekne si ,,Je to od JXD, tak to tak je!'', a dál budou šířit tyhle bludy. A v tom vidím mnohem větší hrozbu než výkřiky celé tlupy netboyů.
PS. Nemyslím, že by ty jejich styčné body byly tak přenositelné jak říkáte, ale do určité míry jistě. Což ovšem neznamená, že nemají vypovídací hodnotu, právě naopak.
kkk999
16. července 2010 • 16:14
JXD neměl nikdy oprávněné renomé, je to darebák, který se opakovaně dopouští trestné činnosti, za kterou už dávno by seděl, pokud by nebyl novinářem...Miloš Zeman měl pravdu, když prohlásil, že JXD je novinářská luza a žumpa...
obcanm
16. července 2010 • 22:35
kam na to chodí to bych kolikrát taky moc rád věděl ale mě to nepřije zas tak divný, podle mě JXD vždycky rejpal do témat co jsou trochu tabu o kterých se naplno moc nemluví a nebo mluví opatrně protože jsou krapet výbušnější povahy, to by docela sedělo i na porody doma... i když nemůžu vždycky souhlasit se všema jeho názorama, tak jsem přesto rád, že je někdo kdo tahle témata otvírá a to ne ve stylu zpráv na nově! Navíc se u jeho článků často výborně posměju...
obcanm
16. července 2010 • 22:44
hlavně ten článek o porodech jsem ještě nečetl tak zatim nevim nakolik se tam dokázal vžít do myšlení rodící matky nebo porodní báby a jakými názory se prezentuje ohledně tohoto tématu...