Komentáře

Zpět na článek

Pravice dostala v Česku poslední šanci

6 komentářů

raju
15. července 2010 • 20:45
Plně souhlasím s příspěvkem uživatele farah, že LSPP je zneužívána jako málo co. Někteří ji chápou jako poslední štaci, když zavřou hospody, jiní tam obtěžují s jen lehce zvýšenou teplotou dětí, mnohdy se ani neobtěžují ji napřed změnit. Konkrétně tato služba by měla být zpoplatněna výrazněji. Takže autor by se měl nejdřív zajímat o to, jaká je skutečnost, než něco tak nesmyslného napíše. A to jsem zmínila jen okrajové blbosti, se kterými lidé pohotovost navštěvují.
phil
15. července 2010 • 13:20
O čem to autor článku mluví? O většině? Zjiš%tuji, že v ČR hodně lidí neumí matematiku...Tak tedy 38% volit nešlo, přes 30% si volilo ČSSD+komunisty a přes 30% si volilo pravicové strany, tak o jaké většině pravicových voličů se mluví? Pravici volili jasně ti, co mají nahrabáno a většinou privatizací, něco málo se přidalo těch, co mají holou zadnici, ale ideály, že kapitalismus je přece něco s lidskou tváří, takže proti nějakým 33 až 35% je 65% proti. Jo, matika to není věda, to je potřebnost!!
pismenacislice
15. července 2010 • 17:29
Á, další machýrek, co prudí, aníž by četl text článku. O jaké většině je řeč? Řeč je o většině voličů - a volič je ten, kdo volil. Ten, kdo mohl volit a nevolil, ten je nevolič (či případně oprávněný volič, který nevolil). A z toho vyplývá, že většina voličů odmítla politiku ČSSD a KSČM. Doufám, že to na vás není moc složité, když vidím, jak jednoduché vidění světa máte.
farah
14. července 2010 • 20:19
Má kamarádka dělá na JIP, kde je též noční pohotovost...říká, že pohotovost je nutná tak pro 1 z 10. Většinu pacientů tvoří namol opilé a zfetované děti z diskoték, machři z hospody co chtějí servis a manageři co přijdou pro recept a vyšetření když nechtějí chodit k obvodnímu mezi lidi.

NAOPAK BYCH POPLATEK ZVEDLA TAK NA 300 KČ - JEHO PROPLACENÍ NA ZÁKLADĚ ODPOVÍDAJÍCÍ LÉKAŘSKÉ ZPRÁVY NA ZDR. POJIŠTOVNĚ. PŘI NUTNOSTI HOSPITALIZACE BEZ POPLATKU, ALE TUŠÍM PLATÍ I TEĎ
pismenacislice
14. července 2010 • 11:34
Už hned po volbách jsem si říkal, že ODS, TOP09 a VV dostaly od voličů obrovskou šanci, která ale zároveň může být poslední. Po volbách mezi lidma porozuju nebývalou víru v lepší budoucnost české politiky, ale jestli se tyto strany místo racionálních reforem utopí v mezivládních hádkách, tak to pro občany bude obrovské zklamání, které se v příštích volbách může projevit třeba tak, že poslaneckou sněmovnou ovládnou radikálové.
ferdabrablenec
14. července 2010 • 11:34
takovy figury (Dzon na MV, ale dys to mohlo delat takovy Icko, tak proc ne). Ja uz se jen rehtam, jak spousta lidi "prohledla", jak se nam hrozilo Reckem, a najednou Slizoun prohlasi, ze nase ekonomika je vcelku zdrava a podobne kecy ... fakt, uz se jen rehtam a opakuji si nemcinu (anglicky uz se domluvim)