Komentáře

Zpět na článek

Vláda přitvrzuje: Pijete? Neplatíte pokuty? Zapomeňte na dávky

19 komentářů

kkk999
19. července 2010 • 11:42
To je naprosto na místě, je mnoho lidí, kteří by pracovat mohli a nechtějí, proč by taky makali, když to samé dostanou, když nebudou dělat nic...v tomto jediném bodě souhlasím s těmi, kdo tu obhajují hulení. Plně souhlasím s Josekar...
josekar
13. července 2010 • 09:44
Konečně po letech někoho napadlo, že, když občan neplní základní pravidla sociálního soužití, tak nedostane od státu ani korunu!! Pravidlo je jednoduché a běží v řadě zemí již nejméně 30 let. Neplatíš byt, daně, pokuty, školné atd., nedostaneš dávky!! Konec a j e vyřešeno. Ještě by se to dalo rozšířit- kouříš, jsi alkoholik nebo bereš drogy, nemáš nárok na zdravotní péči. Zaplať si to sám. Je to jako pojišťovny: alkohol za volante a nehoda? Potom žádné plnění-zaplať si to sám!!
hd22
13. července 2010 • 08:26
A proč ti ten důchod zadrželi, to už nepíšeš? "Zločinci" prý z tebe udělali bezdomovce. Jak to, že reaguješ v diskuzi na tento článek? To máš jako bezdomovec pod mostem internet? Když jsi byl horník - kam jsi dal vydělané prachy - to jsi si nemohl koupit vlastní byt, nebo dům a musel jsi bydlet ve státním? Já jsem byl jen obyčejný řidič autobusu, manželka byla šička, oba jsme vydělávali na tehdejší poměry podprůměrně, nikdo nám nikdy nic nedal, a přesto jsme si postavili vlastní domek. Ale to se chtělo celý život uskrovňovat a šetřit, ne po vyfárání chlastat jako o život, zapalovat cigarety stovkama, jak jsem mnohokrát zažil u mnoha havířů.
kkk999
19. července 2010 • 11:45
souhlas do poslední tečky, kdo chtěl, ten si našetřil a měl...
naviivan
13. července 2010 • 07:45
Jako cástecne invalidní jsem po zadrzení dúchodu nebyl schopen hradit nájem.Po penalisaci a sodním navýsení dosáhl dluh závratné sumy.Po opetovném uvolnení dúchodu vsak celý dúchod a jeho budoucí výplaty,pobírá magistrát a já nejsem schopen uhradit nájem.Tedy podivný prelev mého dúchodu do pokladny magistrátu.Starosta soucesne nedovolí uzívání bytu s jinou osobou a spolecné hrazení nájmu nebo pridelení levného bytu.Zlocinci ze mne udelali bezdomovce a Zdravotne postizen v 6o letech nesmím dostat ani zádné dúchodové ci sociální zabezpecení Mou domácnost s patricným profitem prodali.Jeste ze musí aktivnen spolupracovat s dúchodákam a sociálkou.Dostanou koho chtejí.Soucasná vléda starostú se snazí zakotvit zákony které ospravedlní drívejsí zlocinnost.Necht jim pomohou nase dúchody a nase domovy necht jsou jim domovem.Zlocinci pred zraky národa predvádí svou moc a sílu.
karaalfonskaraalfons
13. července 2010 • 00:14
zatím mají vládnoucí chlapci dobře našlápnuto, jen aby je snadno vydělané peníze nezkazily.
naviivan
12. července 2010 • 22:00
Ódebrání sociálních dávek se nebode týkat pouze alkoholikú ale i siroké verejnosti.Já sám nesmím dostat jiz mnoho let zádnou pomoc k zajistení náhradní kvalifikace a ani zádnou jinou pomoc.O své povolání jsem prisel pracovním újrazem v hornictv´a mám ochrnutou nohu.Pracoval jsem jako predák a strelmistr a platil vysoké dane.Pokud bych nasel´ve svých 60 letech uplatnení a moznost kvalifikace,jiste by se jiz dane s mé strany vypláceli.Po zbavení vsech práv existencních mozností a prostredkú,mohu zít pouze jako bezdomovec.Ùrady tak poskodili nejen mne ale i stást.Zneuzívání práva a justice k vyvolání nouze pokládám za velezradu,fasismus a poskození demokracvie.Podle predstav vlády kazdý dostane spicla kterýbude rozhodovat o úredních postupech.Chci samozrejme pracovat ale nikoliv jako otrok.Vztahuje se vsak na mne jeden z nejstrasnejsích zlocineckých zákonú,to narízení vlády k provedení rehabilitace,za skody v totalite.Dokonce se nekterí spoluobcané domnívají,ze mám nejaká práva.Ti se vsak mílí.
wangel
12. července 2010 • 22:34
Jen tak cvičně .. když už meleš, že jsi byl havíř, tak už musíš být nejméně 5 let v důchodu. Kouříš? a piješ? určitě jako bývalý havíř ... tak chlasstej a kuř míň, jinak jsi přispíval do důchodového systému naprosto zbytečně. Havíř nejsemm chlasám jak duha a místo kouření.... BANÍK PYČO
lrkfa1
12. července 2010 • 21:53
Mirek vás pochválí.
Ing.Makoň Jiří
12. července 2010 • 19:29
ale co na to jejich ochránce Kocáb