Archív

Zpět na článek

NRG-1: Další svinstvo na trhu

6 komentářů

petrraft
11. července 2010 • 10:52
Ale pane Doležale, kde je vaše vyhlašované právo experimentovat - s čímkoli. Toto jsou jen předvídatelné důsledky. Jak na tyto experimentátory. Jednoduše. Po zadržení = skoušce a pozitivním zjištění nahodit do systému osobu X X. Tím jí okamžitě vznikne "právo" zvýšeného zdravotního pojišténí o 20% po určitou dobu. také zvýšené platby za recepty, hospitalizaci apod. Právo = povinnost. Kdo by chtěl ven, musel by podepsat papír, že se na vyzvání dostaví okamžitě / do 48 hodin / na kontrolu. Mohlo by platit i na nikotin a podobné. Seš blbej = tak plať !!!
zemekf
10. července 2010 • 09:09
tak tak, není nad máček a konopíčko, eště tak vraní očko přimíchat.
Takhle muchomůrku čevenou s octem, taky prastará slovanská delikatesa.
demontormen
5. července 2010 • 10:42
5 dní v nemocnici je ještě málo, když je někdo dost hloupý, aby bral syntetické drogy, měl by trpět. Nejde ani o to, co je přesně ta účinná látka, ale o ten "bordel" okolo... Někteří "chemici" jsou schopní to naředit lékama na srážlivost krve + zvýšení tlaku, na to pár piv a je úplně jedno, jestli to byla mdma nebo nrg1... A tohle přeci každý uživatel ví, nebo ne?
entheo
30. června 2010 • 13:53
Dovolil jsem si sepsat aktuální informace o NRG-1, protože v tomto článku mi chybí. Viz. zde: http­://en­theo­.pos­terou­s.co­m/nap­hyron-nrg-1-muze-to-byt-cokoliv
Stručně: NRG-1 téměř nikdy NENÍ látka, která se chemicky nazývá „nap­hthyl­pyro­vale­rone“­...
2592
29. června 2010 • 05:54
Kdepak je legální NRG-1 k dostání? Samozřejmě s plnou adresou, prosím! A také by mne, a jistě i širokou čtenářskou obec, zajímala adresa té laboratoře, kde si lze nechat tento potravinový doplněk otestovat. Uvedením ceny za preparát a test kvality také nic nezkazíte! Děkuji oředem za doplnění informací.
entheo
30. června 2010 • 13:58
Berte to z té lepší stránky - autor alespoň necitoval toto tvrzení Britského bulváru: "It will make them feel like God for 12 hours", přestože jiná přehnaná tvrzení odtud převzal ;-)

Viz. http­://www­.the­sun.co­.uk/so­l/ho­mepa­ge/new­s/2914­372/NRG-1-is-25p-a-hit-and-will-kill-many-more-than-meow.html