Život a styl

Zpět na článek

Vězeňský deník dr. Chmelaře: Díl první

8 komentářů

2592
29. června 2010 • 05:41
A nikoli poprvé mne napadá, že příbuznost s "Bleskem" je evidentní.
slouha
27. června 2010 • 12:23
ten si píšu už dva a půl roku a je to strašlivá nuda.
Kriminál je kriminál, žádná romantika se nekoná a nejdůležitější je - přežít.
Hlavně si, doktore, vezmi sebou dost tabáku, kafe a nějaké poštovní známky.Ono asi stejně v první fázi o všechno přijdeš, ale to Tě nesmí zlomit. Hlavně neodporuj dozorcům a vychovatelům. Nebreč všem na očích.
Nebonzuj, to nemá nikdo rád, ani vedení věznice - přidělává jim to práci.
Protože jsi odborník přes fujtaflové breberky, sám si poradíš s hygienou, ale připrav se na jednu sprchu týdně.
Může to být i lepší, ale je to různé v každé věznici. Jo a tohle vůbec vlastně nebudeš číst, na počítač, mobil a jiné vymoženosti prostě zapomeň. Neboj, v českých věznicích je doktorů, inženýrů i jiných "inteligentů" jako sraček, brzo se budeš cítit jako mezi kolegy.
maddentist
25. června 2010 • 09:37
Článek jsem četl a jsem z toho pako. Tak kde ty *** sondy vlastně jsou? Nebo se jedná o vyfakturovanou dodávku bez věcného plnění a dealer se šábnul s doktorem? Jinak za co, boha jeho, je vlastně, na první pohled sympatický člověk, odsouzen a je mu zničen život? A proč si někdo neposvítí na ty konkursní mafie, o kterých píšete dále v listě? Jen za ubití těch koček by je v Americe SPCA (Mezinárodní liga na ochranu práv zvířat) poslala na rok do chládku.
xviktorie
25. června 2010 • 00:10
Mám strach, že jde o jednostrannou manipulaci, dokud nebudu číst názor vyšetřovatelů, státního zástupce, soudce, tak je pro mě tento deník bezcennou záležitostí. Netvrdím, že je to tak nebo onak, jen mám špatnou zkušenost s jednostrannými texty pana JXD...
limak007
24. června 2010 • 16:53
Naší justici nevěřím, ale že by odsoudili zcela nevinnou vědeckou kapacitu na čtyři roky na tvrdo a bez důkazů? To by ten jeho advokát musel být úplný hňup. Působí to na mne tak, že zboží bylo dodáno pouze fiktivně, papírově. No a pan doktor se od dodávající firmy měl asi dobře. To bude asi celá kauza JXD.
lemmm
24. června 2010 • 15:57
Dufam, ze sa J.X.Dolezelovi podari dostatocne spolularizovat tuto zlezitost a ze sa co najskor vyriesi v prospech doktora Chmelare. Drzim palce.
tritecky
24. června 2010 • 14:40
ukrad a zašantročil jste ty aparáty, nebo ne?
marjanek
24. června 2010 • 11:45
Doufám, že někomu i díky Reflexu dojde jaké nespravedlnosti se justice dopustila!