Život a styl

Zpět na článek

JXD: Normální je normální

10 komentářů

tritecky
22. června 2010 • 09:44
na svátek svaté rodiny?
bylo by docela hezké, kdyby se vrátily časy, kdy manželství a rodičovství bylo považováno za naplnění lidského poslání. ne za nudu, opruz a jho, kterého se každý moderní člověk rád zbaví.
makataman
21. června 2010 • 19:17
úchylka, vybočení, odklon od normy; tolik etymologický výklad slova.
Nahlížet tedy na homosexualitu jako na deviaci lze, ale jen prizmatem síly (většiny). O normě jako takové nemůže být řeč, vzhledem k tomu, že homosexualitou je prolezlá celá příroda.
Jiřího prostě *** bukvičácká PR, a tak se neštítí svoje nudné nářky (patřící spíš na blog) opepřit rádobyprovokativní demagogií o deviaci. Nejsem růžový peugeot, ale za takovýhle kraviny by zasloužil...
...dostat od ženy k Vánocům slovník cizích slov.
pooka
21. června 2010 • 16:32
Fakt nevím lidi. Nemyslím, že průvody deviantů v německu jsou nějakou zásadní novou věcí. Nicméně se nedivím, že při sledování něčeho takového se člověk cítí ohrožen.

Třeba kdysi (v minulém tisíciletí a přece ne tak dávno) němci takhle rádi pochodovali Norimberkem. Pravda... tenkrát to bylo mnohem organizovanější, takové... upjatější a o dost méně bylo hlavním tématem probírání tolerancí. Teoreticky ale můžeme vyvodit závěr, že lidi nezávisle na typu a velikosti deviace, rádi provozují masové průvody.

Obvzláště pak v německu.
pajoche
21. června 2010 • 15:28
Tak tak, Adam a Eva vypada z tohoto hlediska idealnim resenim, ale zvolit tzv "ledove muze" by melo taky jiste sve zaruky
daremes
21. června 2010 • 12:51
ještě mu dát na hlavu rolničky, do rukou nějaké žezlo (nebo křen) a může se jít angažovat s nějakou prapodivnou partičkou podobně nedeviantních pošuků. Já když jsem zván na různé akce podporující legalizaci hulení, tak tam prostě nejdu, protože mě to nezajímá; a taky bych mohl idiotsky vést hospodské pindy o tom, že já nehulící mládežník jsem téměř v menšině a že ostatní nejsou "normální". Hlavně že nám JXD několikrát zopakoval, že je opravdu heterosexuál a poukázal na to, že navenek je vskutku štědře svobodomyslný a nějaký sňatek gayů ho nerozhodí.
obcanm
16. července 2010 • 14:43
Když už se pouštíš tady do témata hulení, tak zase jedině z pozice menšiny požívající vysoce nadstandardní práva oproti hulící perzekuované většině! co to je za bordel? A ty si taky pleteš pojmy nebo jsi jako pomaleji chápající jedinec vůbec nepochopil pointu článku a nebo prostě jen nechápeš rozdíl mezi tolerancí homosexuální menšiny a jejich registrovaného partnerství a tolerancí úchylného předvádění se extremisticky fanatické části této menšiny..
panna
21. června 2010 • 12:08
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
oldboy
21. června 2010 • 11:44
Idiotská premisa, idiotská pointa, idiotský článek. A to jsem autora posledně tak chválil.
thomasprajzak
21. června 2010 • 11:15
kdy jindy slavit něco podobného, než na Adama a Evu.
thomasprajzak
21. června 2010 • 11:14
Sem napište váš vzkaz!