Život a styl

Zpět na článek

Mistrovství světa: fotbal, to je hra (i pro ženy)

4 komentářů

pismenacislice
13. června 2010 • 19:15
Vyrvěte těm blbcům ty zatracené trubky od huby, to se fakt nedá poslouchat - a to nemusím trávit 90 minut přímo uprostřed toho hluku, který připomíná úl zfetovaných maxivčel. Nevím, jak se při zápase spolu hráči domlouvají, ale vidím to spíš na pantomimu. Nehledě na to, že atmosféra zápasů je úplně v hajzlu, jediné, co je slyšet, je konstantní BZZZZZZZZZZZ.

Řekl bych, že až jednou bude MS pořádat Afghanistán, tak se tam bude na stadionech střílet slepými ze samopalů - to je to samé, Afghánci rádi slaví střelbou do vzduchu, tak proč nerespektovat kulturní tradice?!! ) Řekl bych, že vuvuzely na fotbal nepatří - a štvou celý svět, vyjma JAR.
sedlakjura
12. června 2010 • 11:35
Ano, je to opravdu marný. Pokud někdo nepřijde fotbalu na chuť sám o sobě, žádné, byť sebelepší proklamace, jej k tomu nepřvedou. Jak by mohlo někoho zaujmout Bassovo čarokrásné pojednání o placírce, šajtli či "primitivním" bodlu, když nedržel míč ani v ruce, natož aby se do něj pokusil kopnout. Je to asi podobné, jako byste chtěl, aby si někdo vyslechl Li Pa v originále, když nerozumí čínsky.
A na bodlo, prosím, nešahat!! Vzpomeňte na Ronalda a mimo jiné, je to má největší zbraň při střele z krátké vzdálenosti!!
stone_pilot
11. června 2010 • 22:05
jedině s vypnutým zvukem. To hučení včelího úlu se fakt 90 minut nedá vydržet. Každá akce, střela na bránu na bránu, faul, atd. atd. vždy "odměněna" bzzzzzzzzzzzzzzzz. Vlastně i když se nic neděje, tak to bzučí. Hrozný.
m249matt
11. června 2010 • 16:52
Autor bude asi velký fanda fotbalu Akorát ta Amerika...myslim že basketball u nich bude až tak na čtvrtém místě.