Komentáře

Zpět na článek

Volební mord v Lidovém domě

14 komentářů

pavel1943
11. června 2010 • 09:26
V prvé řadě vás nemám rád,ale to podstatné je, že do mrtvol se nekope,ale pro vás to asi neplatí a na konec trochu intelektu věnovat naší milované češtině, zatím co se vás týče možná by jste se uplatnil jistě i jinde a kamarádi určitě pomůžou
pismenacislice
12. června 2010 • 21:07
Tak, Pavlíku, v prvé řadě jste mi lhostejný. Ale hlavě jsem vám chtěl napsat, že s těma mrtvolama se trochu pletete. Například upírovi je lépe před pohřbem ještě zarazit dřevěný kolík do srdce. Některé mrtvoly mají totiž tendence se vracet.
pavel1943
13. června 2010 • 09:32
Škoda,že to neplatí o některých novinářích,že ano.
ou_jsp
11. června 2010 • 07:49
...proto tako Pupkina poslední měsíc stáhli a ukryli v nitru Liháče!
marcipa
11. června 2010 • 05:52
.. je na něm dobré jen to, že více vnímá ekologické problémy, ale jinak jsou jeho názory rovné francouzským komunistům, z nichž čerpá svou inspiraci
Strach o udržitelnost matičky zeměi prý podporuje tím, že nemá auto. Dle mne je to obranný mechanismus na fakt, že nikdy není úplně střízliv, o řidičák by rychle přišel. Nevím, jak by žil někde na venkově, kde není vlak a autobus jede 5 krát za den, z Frýdky- Místku je to pohodlnější
limak007
10. června 2010 • 15:10
Dovolím si diskutující upozornit na velice zajímavou přednášku našeho předního sociologa. http­://me­dia.bl­oguje­.cz/84­0630 Stojí to vážně za to.
okuk
10. června 2010 • 21:08
Nezlobte se na mě, ale nestojí to za poslouchání. Jsem ekonom (ne ekonom ze VŠE, i když jsem i tam v 60 studoval) a ne sociolog a mohu poze říci, že celá přednáška je nesmysl. Nechci polemizovat s autorem přednášky. Vychází totiž, populisticky z toho, že je někdo bohatší, než ten druhý. Skutečnost, že, kdyby se "znárodnil" majetek všech "bohatých" a rozdělil se všem "chudým", nic by se pro ty chudé v podstatě k lepšímu nezměnilo. To už jsme si přece u nás v praxi vyzkoušeli a doufám, že je všem jasné, že tzv. socialismus bez toaletního papíru a vložek, bez front na cokoli, nemůže existovat. Nejsem ani podnikatel a nejsem ani milionář. Jsem v důchodovém věku, bez důchodu. Celý život jsem se ale staral sám o sebe a o rodinu a zajistil se finančně sám. Vláda a politické strany mi byly celý život ukradeny. Nikoho, ani nějaké důchody nepotřebuji a mám se slušně. Přeji všem čtenářům, aby se zachovali tak, jako já - to jest, postarali se v životě sami o sebe a nedělali "papírové revoluce". Pracuj a šetři. To je ta deviza. Děláš to pro sebe a pro rodinu a konec konců i pro spoluobčany a potomky.
taipan
10. června 2010 • 13:41
Jak již víme od psychiatra Cyrila Hoschla, 70% českého národa jsou dementi a těžcí alkoholici (zejména díky emigračním vlnách a 40 leté perzekuci inteligence ze strany KSČ), ale tito lidé přesto mají volební právo a volí strany jako je ODS, KSČM, VV, Kalousky, Bobošíkovou, Zemanovce,... To se potom mohou slušné demokratické strany (zelení, KDU, ČSSD) přetrhnout, ale lůza stejně volí sobě rovné - od Kalouska až po Kočí.
Palopetro
10. června 2010 • 14:34
Ještě že ti dementi Paroubka a jeho poskoky nevolili.Mohli pak,v případě vítězství těchto demokratických kreatůr,také jako stádo dementů skončit nenápadně v plynových komorách.A jak se kácí les lítají třísky,víme taipan?Vás by patrně mezi dementy zařadilo i desetileté dítko.
okuk
10. června 2010 • 21:19
Lůza? Viděl jste fotografie návštěvníků volebních shromáždění ČSSD, kde bylo pivo za 2 Kč? Zdá se ovšem, že si ta lůza koupila pivo a vzala klobásu a potom nešla volit. A musím říci, že mandát, založený na podobných kreaturách a vítězství "malého, českého Napoleona", by tuto zemi zničilo na dekády dopředu. Myslím, že si to Češi vlastně nezaslouží, i když jejich rovnostářský naturel je neuvěřitelně nesmyslný. Nicméně měli ještě jednou z pekla štěstí.