Komentáře

Zpět na článek

Jak Sobotka montuje GPS do Moskviče

11 komentářů

rkkk
10. června 2010 • 00:38
Mě se spíš zdá, že si sockomoušové neuvědomují svůj obrovský úspěch : neměli vůbec co nabídnout a díky dokonalé kampani uplácali z bláta 22 %. To na stranu bez programu a bez jediného sympatického politika docela ujde.
karaalfonskaraalfons
10. června 2010 • 00:07
článek jsem přečetl jedním dechem. To je tak trefné a pravdivé povídání, že jsem si ho přečetl ještě jednou a vychutnal si pravý význam všech slov. Prostě dokonalé.
foxx
9. června 2010 • 22:19
Konečně byla poražena blbost a nadutost. Budeme doufat pane spelec, že za 4 roky to bude stejné. Hlavní je, že nebudou podporovaní chronický nemákači a příživníci. Že když budu dobře pracovat, tak si vydělám za slušný živobytí. A to je hlavní. A že se bude platit školný, tak to mě vážně nevadí. Naopak. Třeba bude úroveň vzdělání na úrovní srovnatelné alespoň v evropě. Že bude důchodová reforma, tak to mi také nevadí. Naopak. Doufám jen, že takoví lidé jako jste vy, tak budete moci alespoň přemýšlet kam by jste nás dostali.
Ta zkrachovanci jak uvádíte nám neslibovali nesplnitelné jako ti burani z ČSSD
boris.music
9. června 2010 • 20:28
Výborný a vtipný článek ! Dík
stone_pilot
9. června 2010 • 20:18
se dodnes nevzpamatoval z volební výhry Ty řeči o tom, co bude za 4 roky. bych přenechal nějaké Libuši Já jen myslím, že je škoda, že Paroubek nechce ČSSD vést dál, byla by tu naděje, že ta trestná lavice pro ČSSD bude na dýl. Ale on Sobotka je taky talent. Jandourek má pravdu, snaha o změnu v ČSSD se zatím jeví perestrojka za Jakeše.
panna
9. června 2010 • 19:38
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kovarik
9. června 2010 • 18:20
ty jsi prostě vůl. Ty jsi schopen na lavici obžalovaných po vynesení rozsudku na 4 roky natvrdo říci, že to je fajn, že budeš za 4 roky venku ! Nejde přece o zkrachovance, ani o 4 roky, ani o volební bombu za 4 roky, ale o to, aby ČSSD přestala lidem lhát, zadlužovat je a dělat z nich blbce bolševickou tajemnickou rétorikou ! A pan Jandourek mimochodem přesně vystihl Paroubka - bez používání vulgarizmů je to prostě sprosťák. Už jenom proto, že na billboardech prostě lhal ! Jeden příklad za všechny - bojuji za vaše důchody ! za ty nemusí bojovat, ty jsou dány zákonem - první lež - a 13. důchod ? další lež slíbil pomalu uvažujícím důchodcům (jsem také důchodce) 2400 za hlas pro ČSSD - to je flagrantní politická korupce a ještě by to bývalo bylo ze státních peněz - ještěže těch důchodců, kteří mu na to naletěli nebylo tolik ! A to, kteří naletěli - ti skutečně naletěli - dali mu hlas dostanou... no prostě *** !
spelec5
9. června 2010 • 15:21
Pane Janďourku, nechci s Vámi moc polemizovat - ono to nemá ani cenu, vy jste nepřevědčitelný - ale počkejme si za čtyři roky při dalších volbách, pokud tihle zkrachovanci z ODS,TOP a VV skutečně povedou ČR tím směrem jak začínají naznačovat - to teprve bude volební bomba !!!!!!
Palopetro
9. června 2010 • 15:33
A vida ,už jste vylezl z té díry,kde jste se dusil vlastními zvratky z toho jak se vaše milovaná ČSSD prob l ila k historickému úspěch v těchto volbách.No nezbývá vám než čekat další 4 roky.Jak smutné!
winston
9. června 2010 • 15:49
Nikdo pane z tech politiku neni nejlepsi, i ODS, TOP, VV a ostatni strany maji sve spatne stranky. Mel byste si vsak uvedomit, ze Paroubek a jeho CSSDKSC neni jen spatna odruda, ale prohnile ovoce s cervi uvnitr dychticimi po tom stat se sadarem, ktery by rad co nejdrive zavedl geneticke inzenyrstvi.