Komentáře

Zpět na článek

Jyrkovo poslední sbohem

3 komentářů

foxx
9. června 2010 • 20:09
Jak říká jedno přísloví, Na každého jednou dojde. Pan Jyří je toho důkazem, sice nadělal v tomto státě hodně škod, ale opět jak se říká : nikdy není pozdě. Spíš se mě líbí, jak obviňuje své soukmenovce, ale sebe zásadně ne. On za nic nemůže. Tento člověk žádnou kritiku i kdyby byla sebelíp míněná nepříjme. Vládnul nám trvdou ruku, a nyní se karty obrátili a chudák to nemůže rozchodit. I ty jeho opěvovaní obyčejní lidí ho měli dost. Snad už nebude mít takovou moc, aby škodil dál.....
pifl
9. června 2010 • 12:26
aby se propadl na úroveň obyčejného člověka.Měl by příjem 15 až 20tisíc Kč a byt v paneláku.Ten by se pak divil i ušima!Vím je to nemožné ale přál bych mu to.
tomot
9. června 2010 • 12:00
Jak by asi vypadala jezdecká socha výše zmíněného pána jakožto "krále obyčejných člověků"? Snadno představitelně - na festovním podstavci (otočném, reflektory houfně ozářeném samozřejmě) by se skvěla z černého mramoru precizně vytesaná hóóódně dlouhá limuzína a po vzoru Svatoplukova vztyčeného meče by z pootevřeného okénka trčela JEHO ruka kynoucí "obyčejňákům". Ale kde by stála??

Jyrka se údajně chystá vzdát poslaneckého mandátu a vstoupit do byznysu kde jakznámo tyjí prachy a ty jsou mocnější neš funkce závislá na chatrném elektorátu. Už to vidím..na místě zbylém po nepostavené Chobotnici na Letné se začne tyčit né dům ale hrad, jenž svou okázalostí a pompou převýší a zastíní Hradčana. Že z vedle ústícího tunelu Blanka povede jedna větev rovnou do prezidentské kanceláře, z níž se stane pokojík pro Margaritku není nutno ani připomínat. Svatý Vít půjde z zemi aby se na jeho místě osazením JEHO sochy dostalo JEMU zadostiučinění.