Archív

Zpět na článek

Pronásleduje mě šílený chartista!

6 komentářů

tritecky
12. června 2010 • 18:57
pro porušení zákona 140/1961, par. 198 v souvislosti s geniálním článkem o výjimečném židovském původu JXD, ale asi to na státním zastupitelství hodili do koše, nebo už se Doležalem odmítají zabývat. Pro kapsy daňových poplatníků je to na druhou stranu dobrá zpráva.
sammy
11. června 2010 • 20:38
Opravdu nechápu smysl této kauzy a již vůbec nechápu, proč dáváte na Internet telefonát s evidentně nemocným člověkem. Mimochodem, jednání toho člověka rozhodně nenaplňuje skutkovou podstatu trestného činu, zejména ne pomluvy, a i pokud by tomu tak bylo, nechápu, z jakého titulu JXD vyhrožuje dotyčnému výslechem a psychiatrickým vyšetřením. Tímto se myslím stihomam obou stran vyrovnal. Policie věc pravděpodobně odloží a zase bude v ústavu klid.
hugu
9. června 2010 • 10:35
Vás pronásleduje etika,ale můžete být klidný,máte dostatečný náskok a podle posledního měřeného mezičasu
Vás nemá šanci dostihnout.
pooka
7. června 2010 • 15:45
To že má pan Jiří X. Doležal před jménem titul PhDr. znamená, že je vystudovaný. Toť vše. Etiku bych do toho moc netahal. Přece si nemyslíte, že si nechá líbit vyhulenec (váš výraz pane PhDr.) se zálibou v provokativních tématech, na sebe poslat policii? To že policie musí reagovat ze zákona i na blázny se přece netýká jeho. On je vyjímečný, u něj si policie musí rozmyslet, zda ho navštíví.

Napřed se opře do policie, pak konstrukce teorie na téma "volby, ČSSD, vnitro, policejní stát" a nakonec záznam telefonátu s bláznem. Normální člověk by řekl, že přestřelil, ale PhDr. se neplete nikdy. Blázen není bláznem, nýbrž "Pecinovým fanouškem." Začínám mít pocit, že adeptem na stalking je zde úplně někdo jiný. Pane JXD, když vám donesou omylem v trafice cigára jiné značky, taky v tom vidíte Pecinu? Co když vypnou proud? Pecina? Koukáte před spaním, zda není Pecina nebo dva nejsou i pod postelí?

Díky za nahrávku rozhovoru dvou bláznů.
matej77
7. června 2010 • 14:24
P.S. Nahrávku jsem neposlouchal, i když to bude určitě ( stejně jako celá mánie) ohromná bžunda. A totéž doporučuju ostatním.
matej77
7. června 2010 • 14:19
Dobrý den,

je to jistě situace nemilá. Pokud je ale jmenovaný (!!!) pán nemocný (což asi ano), pak byste mohl (jako vystudovaný psycholog s minimem vzdělání v etice) podobnou situaci řešit jinak, než tím, že událost přetavíte v drb na webu.
Představte si situaci - ne nepodobnou vaší: Titulek: "Lidi jsou čím dál větší prasata" "Pan (třeba) Jiří Doležal mě cestou v metru poblil, když jel z chemoterapie. Nahrál jsem si ho u toho na video. Smrděl jsem jako prase."

nemoc jako nemoc. Tož, snad příště.