Život a styl

Zpět na článek

Cizinci coby vůdcové národů

14 komentářů

megab
13. července 2010 • 13:48
V té době bych si velice přál žít. Vězte, že Vaše krachující římská říše bude existovat až do roku 480, resp. 1461 (Byzantská říše). To ej teda krize jako řemen, to Vám teda povím
gulag.magadan
7. června 2010 • 08:30
Jak se mohu řídit závěrečným ponaučením článku, když hned poránu čtu, že Slováci postavili sochu "slovenského krále Svatopluka", když to byl ve skutečnosti kníže velkomoravský a Slováci jako národ snad existují tak max. 200 let?­??????­?????J­ejich tzv. historie je ukradená jiným národům, je to tragikomické, jak si sami lžou do kapsy. Jak v takové situaci nebýt šovinistou? Jenom přiznání pravdy může zhoubné podhoubí šovinismu odstranit, ale musí to být právě na místě, kde nějaké mýty či smyšlenky vznikly. Pan Fico není muž na svém místě - však Vy už pochopíte kam by měl jít.
jendai
7. června 2010 • 10:32
Knížete Svatopluka si tam postavi, ale vznik CSR neslavi jelimani!
stasek.krakowiak
6. června 2010 • 14:58
cech zustane vzdy cech­em..zl­atoru­cakem­,muzi­kantem a nositelem klutur.
dak cesi i ty skopcaky sundali ze stromu,prinesli jim kluturu a naucili je jist priborem!
strassidlo
6. června 2010 • 09:42
Vážení diskutéři, co se tady nimráte v detailech ?! Článek měl nejspíš pobavit, nikoliv být vědeckým elaborátem pro šťouraly... Mě tedy rozhodně pobavil. A trochu pravdy v něm také je. Vždyť je dost hlasů volajících "kníže na Hrad!" a kdyby pošahaní Zelení s Jyrkou prosadili svou, mohl tam už dřepět ten voskovej Švejnar, co už dávno není Čechem.
buchar24
6. června 2010 • 01:21
Sem napište váš vzkaz!
Doporučil bych autorovi článku, aby si nejprve ověřil nepravdivý a neustále se opakujicí mýtus o Hitlerovi a jeho českém původu. Nazýváním Hitlera ,,českým frajtrem", je vinnou špatného přřekladu výroku prezidenta Hinderburga.
stifler2003
5. června 2010 • 08:27
Nesouhlas... Zobrazit víceím, je to výběr určitých segmentů, které jsou menšinové a myslím, že by téměř nikomu neudělalo problém vyjmenovat minimálně dvojnásobek protichůdných příkladů, navíc hodně z výše uvedených příkladů je kombinace národů, které jsou si velmi přátelsky nakloněny (Dubček-Čechoslovák, Hitler- Německo x Rakousko...atd. Marx a Engels-v době jejich života neexistoval židovský stát), takže bych tento článek označil s mírnou dávkou nadsázky za hledání svatého grálu pod postelí. Neumím si třeba představit, že by měl Česko vyvést z krize dejme tomu nějaký ukrajinec, ty ano?
vonrammstein
4. června 2010 • 23:35
Ani jednu uvedenou informaci jsem doposud neznal. Nehynoucí dík, pane Bukvoji. Otevřel jste mi oči dokořán.
alein
4. června 2010 • 20:43
No tak nějak doufám, že až mi zase nějaký cizinec černé pleti nabídne v Praze drogy, tak že se z něho nestane náš vůdce....Ono i mezi cizinci je dost velký rozdíl, takže tento článek je dost mimo mísu...P.S.: Brežněv byl prý Ukrajinec, fakt nechápu, že nemáme rádi Ruskáky...
runningfox
4. června 2010 • 14:46
http­://ne­cyklo­pedi­e.wi­kia.co­m/wi­ki/Jan­_Ber­wid-Buquoy