Komentáře

Zpět na článek

Jak zkoušel Lidový dům podojit sekeru

8 komentářů

gulag.magadan
4. června 2010 • 08:51
Pokud někdo potřebuje nějaká čísla, nemá asi v pořádku všechny smysly. Všechny obce byly polepeny plakáty, naprosto nesmyslnými, placená reklama urážející soupeře a vůbec všechny druhy reklamy, žranice pro plebs za ceny z roku razdva, křižování vedení ČSSD celou republikou atd.- to vše v rozmezí nejméně jednoho roku- musí představovat obrovskou částku, že věřím, že půl miliardy je asi milosrdný odhad vyjádření výdajů ČSSD. Vedení ČSSD se tohoto hranic nemajícího utrácení poslušně účastnili - a nenašel se ani jeden rozumný, kdo by pozvedl hlas proti této nabubřelosti. Teď si hrají na Dušíny, ačkoliv jediná záchrana ČSSD tkví ve zbavení se malých fýrerů - Zaorálka, Škromacha, Sobotky, Tvrdíka, samozřejmě Dráta, Jandáka - všech těch papalášů, o nichž jksme si mysleli, že se už nikdy v historii nemohou objevit na scéně. Pochybuji však, že ČSSD je schopná sebereflexe - už jednání s komunisty napovídá opak.
Palopetro
3. června 2010 • 19:57
Vy jste opravdu levicový hlupák,když si myslíte,že za neúspěchrem levice stojí pravicově orientovaní novináři.
panna
3. června 2010 • 16:59
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
albert_fish
3. června 2010 • 16:47
Než prázdná slova, radši bych uvítal nějaká čísla, popř. alespoň odhady, kolik to ta ČSSD vlastně dluží...
strassidlo
3. června 2010 • 20:43
Ale to zatím neví ani sami socánci. A až to vědět budou, tak to stejně nikomu neřeknou.
A k těm účtzům a dluhům podle mne není bez zajímavosti, že záložna FIO, která socanům půjčila 180 mega na kampaň se minulý měsíc stala bankou. Nepřekvapilo by mne, kdyby tu půjčku 180 mega nakonec vykázala jako sponzorský dar. Ona ta bankovní licence holt něco stojí. Zpátky to totiž tak jako tak, nejspíš nedostane. Pokud by to zpátky nakonec chtěli, tak to zaplatíme zase všichni jako "kompenzaci chybného úvěru banky".
ferdabrablenec
3. června 2010 • 15:31
"obzvláště podle zradili i pravicoví novináři, kteří z nějakého důvodu psali pravicově." ...psali pravicove, ne objektivne. My vidali usmevave jen Tupohlavky, Icka, Necase apod. ale videl nekdy nekdo usmevaveho Jyrika ?! kdepak
panna
3. června 2010 • 17:03
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
strassidlo
3. června 2010 • 13:58
Mne dnes na brífingu ČSSD zaujal jediný všetečný novinář (asi špatně soudruhy z Lháče prověřený a nejspíš už nikdy na žádný brífing nepřijde ), který se odvážil Sobotky ptát zda téměř miliarda utržená za prodej pozemků kolem Liháče nebyla stranou utracena příliš rychle a nerozvážně.