Komentáře

Zpět na článek

Vyčuranost se někdy nevyplácí

18 komentářů

kouk
4. června 2010 • 10:21
Izrael zabírá půdu palestincům!!! Jako Hitler zabíral Sudety s tím rozdílem, že palestinci nemaj posvěcení Háchy.
Izrael kašle na rezoluce OSN - ohledně nedostatečnosti humanitární pomoci. Izrael zavraždil v mezinárodním pásmu na cizí lodi - to nebylo občas špatné zacházení. Izraelští vojáci zastřelili matku i s dítětem bez varování, když šla na jinou stranu ulice. Izrael používá fosforové bomby na město, ve kterém je naprastý nedostatek vody, kterou Izrael zabírá pro sebe. (můžete se podívat na Google Earth a hned uvidíte okolí za zdí zelené - což je Izrael a ihned za zdí prázdná pole - tam se nesmí nic pěstovat, protože by to vybombardovali - aby nebyly tunely a ve městě hnědozelené stromy. Válka - když palestinci nemají tanky atd? Tak je vystřílejte!!! Vivat!!
makmark
3. června 2010 • 20:01
články pana Bohumila dávátze neplacené k prohlížení, že jsou tak bezcenné nebo si myslíte, že čtenáři Reflexu jsou pitomci?
kovarik
3. června 2010 • 15:52
ve veřejném zájmu a ten veřejný zájem by měl potvrdit soud a ten by měl také potvrdit oprávněnost či neoprávěnost cenového požadavku prodávajícího. Stát by neměl sám stanovist cenua sám říci, že je to ve veřejném zájmu !
kovarik
3. června 2010 • 15:48
No tak jestli selka nebo statkářka je jedno - spíše bych řekl statkářka. Rozhodně ne farmářka! Ona totiž nemá farmu, ale statek ! Nevím proč to p. Doležal dává do uvozovek !?
luboskonecny
3. června 2010 • 14:52
Chápu, že panu Doležalovi příjde paní Havránková jako vyděračka, ale pokud někdo nechce peníze, ale půdu, tak mně jako vyděrač nepřipadá. Asi je pro pana Doležala důležitější stát a jeho fungování, ale bez nedotknutelnosti majetku a práv jedince nemůže fungovat nic. Ale u takového starého komunisty, se není čemu divit. Zajímalo by mě zda by podobnou socialistickou rétoriku použil i u vlastního domu.
muhlhaus
3. června 2010 • 15:12
Jenže nedotknutelnost majetku může být v přímém rozporu se záměry státu stavět dálnice, žel. koridory, sloupy vys. napětí atd.
mixer
3. června 2010 • 21:44
Tady je problém v tom, že pokud jsem dobře sledoval celou dobu články o téhle kauze, tak jde o to, že zprvu úředníci ignorovali její vlastní jednání poté, co se paní Havránková dozvěděla, že by přes její pozemky mohla vést dálnice, načež nabídli jako další alternativu směšnou výkupní cenu nebo "odpadní" pozemky, nikoli ornou půdu.. A opravte mě, pokud se mýlím.. Mě by to teda taky nasralo pořádně
makmark
4. června 2010 • 02:31
ano, tak to je, ona chce zachovat hospodfaření, které má v její rodině tradici až od 16. století... pozemky\ ji už jednou vyvlastnili komunisté, taky bych se vzepřel, když bych chtěl dostat za výměnu jenom pro další generace stejně kvalitní půdu.
jellyson
3. června 2010 • 17:28
Tak ona tedy nechce peníze, jo? Jen půdu, jo? Metr za metr, jo?!
strassidlo
3. června 2010 • 14:29
Ten rozhovor s p. Línou (či jak se ten divně hovořící pán jmenuje) byl velmi zajímavý a skutečně svědčil spíše o tom, že zblblíci z ČT a podobných levicových médií byli na loď vlákáni jako stafáž a krycí nálepka pseudohumanismu pro islámské teroristy. Vadí mi, že ČT financuje z koncesionářských poplatků výlety takovým pitomcům a ještě si na své roli trojských bílých koňů chtějí budovat image demokratů. Kdyby Izrael nechal doplout tuto loď bez zásahu na místo, zítra by tam plul celý konvoj. Byla to dobře promyšlená provokace a zásah byl oprávněný.