Komentáře

Zpět na článek

Nový mediální otloukánek

28 komentářů

kkk999
7. června 2010 • 06:51
Koho ty chceš špinit a komu se vysmívat, ty zfetovanče ubohý? Kdyby hloupost kvetla, tak před tebou zlostí a závistí pukne i Flora Olomouc. Už bys měl dávno sedět v kriminále za propagaci drog, ty darebáku. Ty a PhDr.? To ti ten titul dali na plzeňských právech nebo kde?
pismenacislice
3. června 2010 • 17:45
Včera jsem odeslal tento e-mail na adresu VV ( info@veciverejne.cz ):

"Dobrý den,
rád bych se zeptal, jestli mi můžete potvrdit či vyvrátit informace o tom, že pan Radek John je ve skutečnosti křeček.

Dále by mne zajímalo, jaký je vztah pana Bárty ke křečkům. Má pan Bárta rád křečky? Chová doma nějakého křečka? A jak se staví vaše strana k problematice chovu křečků?

Děkuji za odpověď.

S pozdravem Martin Kosejk"

Doposud mi nepřišla odpověď. Vzhledem k tomu, že mi VV křečkovství pana Johna nepotvrdily a ani nevyvrátily, mohu si myslet, že pan John je opravdu křeček, ale VV se k tomu nechtějí hlásit.
oldboy
4. června 2010 • 10:52
Je chvályhodné, že chcete být stejný pošuk jako váš vzor Doležal, ale obávám se, že váš výplod není ani vtipný, ani provokující, natož chytrý. Pracujte na sobě.
johnny86
3. června 2010 • 16:37
Pan Doležal, jak vidno, již dávno překročil "doporučené množství" denní dávky marihuany. A když tak čtu tento článek, je to s ním ještě horší, než jsem si myslel.
kkjana
3. června 2010 • 21:47
Pravda! I já mám tento neodbytný pocit! A opravdu by mne zajímalo, zda ho tyto spisky živí.
renatamax
1. června 2010 • 10:27
Doležal je člověk jako každý jiný, možná trošku více extravagantní, ale fajn chlap.Nesnažte se mu prosím nasazovat psí hlavu.Není to žádný " Vejtaha", je takový, jací jsme i my ostatní- Pro Oldboy. Titul získal a má plné právo jej používat.Nic tím nezaštiťuje.Patří k jeho jménu-To, že někdy tošku provokuje mu ale na kvalitách neubírá.Také celou dobu drží své zásady a to je nutno ocenit.Na rozdíl od jiných se vždy dokázal zachovat čestně.
oldboy
1. června 2010 • 12:25
Nevím, kde se bere ten mýtus o JXD jako kvalitním novináři. O jakých kvalitách mluvíte? Čtete vůbec jeho články? Napadat lidi za jejich zády, a vydávat je na veřejnosti za křečky, je podle vás čestné? Nebo alespoň humorné? Asi máme jiný vkus.
kkk999
7. června 2010 • 07:15
Já se divím, že Doležala šéfredaktor na hodinu nevyhodí. Existuje pro to jenom jedno jediné vysvětlení - že je to stejná, ne-li horší fetka, než Doležal. Vůbec se nedivím, že Miloš Zeman tyto ubožáky nazval lůzou a hnojem....
cartouche66
1. června 2010 • 21:21
Ta fetka už měla někde dávno hníst v předsmrtných křečích rukama zem a ne něco zakládat na facebooku ...
alkhazali
2. června 2010 • 17:52
treba hnete v krecich smichu testo na buchty, kdyz cte ty tvoje nenavistny cancy