Komentáře

Zpět na článek

Odložená emigrace

3 komentářů

muhlhaus
31. května 2010 • 08:34
Nevím, proč by měl dneska někdo emigrovat. Máme a budememe mít zastupitele, jaké jsme si sami zvolili a zvolíme. Navíc si nemyslím, že někdo na Západě tolik stojí o české Slavíky a jiné stěhovavé ptactvo.
nautilus
30. května 2010 • 17:04
Morální degenerace společnosti započala, dle mého názoru, rokem 1948 a v následujících letech v důsledku největší krádeže soukromého majetku, kterou zosnovali komunisté, zřejmě s podporou většiny společnosti. 0bčané nabyli dojmu, že není třeba usilovně pracovat, ale stačí volit levici a žádat sociální dávky nejrůznějšího charakteru. V této zemi si lidé myslí, že na děti jim musí příspívat stát atd. Ve většině civilizovaných zemích (třeba Francii či USA) jsou tyto breberendy ve srovnání s námi podstatně chudší, i když se jedná o země s podstatně větším HDP na hlavu. Nelze se divit, že při prožírání státního rozpočtu jsme zatím vytvořili dluh ve výši 1,2 biliony Kč,-. Stručně řečeno, žijeme si nad poměry stejně jako například v Řecku. To pánové Paroubek či Sobotka jaksi nechápou a označují to za strašení. Problém je v tom, že až se tyto předpovědi vyplní, bude již pozdě. Je jenom typické, že takto socialisté hospodaří všude, kde se dostanou ke korytu. Pak chtějí, aby dluhy zaplatila EU. Zde máme pouze jedinou možnost, a to nepustit je k moci, po které patologicky dychtí. Snad nová pravicová vláda, která doufám v této zemi vznikne, zlikviduje podstatnou část breberend a zamezí prožírání společenského bohatství nefachčenky. K tomu jim přeji odvahu a sílu. Mnohým se to nebude líbit. Žít na úkor souseda se v této zemi silně zabydlelo. Padá to na vrub levice.
judr
30. května 2010 • 08:29
Tak jako při prvný emigracido které nás odsoudili pravicové strany,že nepodržely Beneše,no myslím,že bys ten batoh zatím nemel rozbalovat české voličstvo je nevyspitatelné přítelivid i rok1947 prvný slobodné volby po válce jak dopsadly,všichny jsme věřily kde komu jen Ty pravý nás opustili a tak spousta nás šla do emigrace zůstaly zde pouze lidé typu Tlistých Kalousku a nekteřý další vyčkej času jako husa klasu možno z batohem potáhneme dál