Archív

Zpět na článek

Jak by se hulilo za ODS?

3 komentářů

petr.k
26. května 2010 • 10:52
Na tomto článku nechápu dvě věci: 1. Proč nám Jiří X. nesdělil, kdo je ten záhadný mluvčí ODS, který odpovídal na tuto anketu a 2. Co je na této odpovědi tak optimistického? ODS je proti legalizaci marihuany i zavedení coffeeshopů, jen schvaluje legalizaci konopí pro léčebné účely, ale s tím souhlasí i ostatní strany, které se zřejmě dostanou do parlamentu, takže nevím, proč by volič, jehož preferencí je legalizace konopí měl volit právě ODS...
lumirel
26. května 2010 • 16:04
Já to taky moc pozitivně nevidím. Osobně marihuanu nepožívám ani ke zdravotním účelům a ani pro zábavu. To však neznamená, že bych byl proti legalizaci. Jak pro zdravotní tak i zábavní potřeby. Bylo by nutné však stanovit, že se při tom nesmějí dělat jakékoliv činnosti jaké jsou zakázané i u alkoholu. ODS v této otázce nechápu a nevím, jestli by to měla být vůbec věc, na kterou by se hlasovalo stranicky. Spíše jde o jednotlivé poslance, co se týče pravice a středu.. Levice volí většinou jednohlasně.
marpes
25. května 2010 • 18:24
Snad jenom Strana Svobodných Občanů to jistí. Vždycky jsem volil ODS, protože jsem nechtěl dát hlas straně, která se tam nejspíš nedostane, ale letos už na to kašlu.