Komentáře

Zpět na článek

Nečas versus Paroubek

2 komentářů

luboshero
26. května 2010 • 12:19
Rosnerovi
Ahoj,Jmenuji se Luboš Hero a vyrůstal jsem sám v dětském domově a také jsem si adoptoval dítě takže jsem dost kompetetní se vyjádřit ke kauze Rosnerovi.
Žil jsem v DD Nechanicích 15 let od svých 4 let do 18 let.Pubertu jsem měl dost divokou,byla tam 2 s chová­ní,krá­deže,­lhaní atd,všechny děti v těchto ústavů mají nemoc a nebo postižení kterému se říká:citová deprivace,je to následek odmítnutí dítěte matkou už v těhotenství,další původ je týraní atd.
Nechápu media že rozvířily tuto kauzu do takových rozměrů,vždyť je to jeden případ z milionu.Vždyť kolik je nás co si adoptovali dítě a staráme se příkladně a kolik je rodin které se o své děti nestarají.Bydlím v obci kde 5 leté a 6 leté děti si sami hrají ještě v 21 hodin venku.Kolik rodin své děti týrají? Ale o to se média nezajímají,to je asi podle nich normální.Četl jsem hodně článku na téma Rosnerovi a jsem zděšen nad kritikou která je sesílána na jejich hlavu,víte co vyskoušejte si to taky: vem te si do adopce 1 dítě a vychovej te ho a potom se uvidí jak změníte názor.
muhlhaus
26. května 2010 • 08:04
Pokud vím, tak žádná teokracie není nikde v Evropě. Jsme stát sekulární, tedy stát ateistů i křesťanů, buddhistů i třebas vyznavačů Peruna.