Život a styl

Zpět na článek

Odepisovaní vyhráli šampionát

11 komentářů

Palopetro
25. května 2010 • 07:46
p.Kovář nezpochybnil neuznání gólu,který padl o přestávce,kdy jsem si už vařil kafé.
stone_pilot
25. května 2010 • 08:55
Podle mého názoru by v případě toho "gólu" slovo (ne)uznání ani nemělo padnout, není to debata o výkladu pravidel apod. Ten gól prostě nepadl v hrací době, o uznání či neuznání nemůže být řeč ani v teoretické rovině.
Palopetro
25. května 2010 • 10:21
Takže vlastně podle Vás by nemělo padnout slovo "neuznaný gól",ale slovo puk v bráně,protože ta černá věc spadla do brány o přestávce a proto ji nelze nazývat v žádném případě gólem ať již neuznaným nebo uznaným.Já jsem se jen patrně nejapně pokusil bránit redaktora a jeho formulaci.Takže sorry.
sedlakjura
24. května 2010 • 23:01
Potom, že prý z hovna bič neupleteš!! Jen bych chtěl připomenout jednu věc. Růžička, při vší úctě, završil svou kariéru u národního mužstva titulem, proti své vůli. Byl jedním z trenérů, kteří vždy sázeli hlavně na hráče z NHL. Nyní postavil hráče, kteří mu vlastně zbyli. Za normálních okolností by většinu z nich, do mančaftu nevzal. Červenka ho musel přesvědčovat skoro celé dva turnaje, aby konečně udělal změnu,která prospěla i jemu samotnému a nakonec možná částečně rozhodla o úspěchu. Nechci mu podsouvat úmysl po snaze o jeho zviditelnění, ale co jiného si o tom člověk měl myslet. Všichni chlapi mají můj obrovský respekt a obdiv. Jen u pana Růžičky, i při jeho nesporných kvalitách a zásluhách, mám dnes po těch jeho sebevědomých prohlášeních, trochu divný pocit. Zvlášť, když si vzpomenu na některá jeho slova i na adresu současných mistrů světa, po prohraných zápasech.
fakov
25. května 2010 • 08:03
A nejsou snad ti z NHL objektivně opravdu nejlepší (viz i výroky Jágra o tom, že když budou nejlepší hráči na reprezentaci kašlat, prohrajeme brzy i s Mongolskem)? Podle mě došlo k tomu, že se ti "druhořadí" začali snažit ze všech sil přesvědčit Růžičku i Jágra, že nejsou o nic horší než primadony z NHL a opravdu se jim to povedlo beze zbytku!
sedlakjura
25. května 2010 • 09:04
Většinou asi ano. Ale nemám rád, když se z nouze ctnost, prodává jako genialita. A jsem přesvědčen, že hlavně na MS, by měli dostávat hráči z ligy a Evropy vůbec, daleko víc příležitostí. Hlavně ti mladí. Protože i to je cesta, jak pomoci kvalitě našeho hokeje.
stone_pilot
24. května 2010 • 17:01
Samozřejmě gratulace klukům, kteří udělali zázrak a vybojovali titul. A teď ta technická - ano, bylo i štěstíčko, bylo sporné posuzování rozhodčích (na obou stranách ale tak 50:50); jen bych se ohradil vůči "neuznání" vyrovnávacího gólu Rusů - puky, které se v brance ocitnou o přestávce, se, p. Kováři, nikdy do skóre nepočítaly a počítat nebudou.
fakov
25. května 2010 • 07:56
Ale autor přece píše, že to bylo správně, že gól nebyl uznán (ano, nějakou vteřinu už běžela přestávka). Ale výkon německých rozhodčích byl, řekl bych, spíše příspěvkem k "česko-německému přátelství"...
stone_pilot
25. května 2010 • 08:55
Tak to jsou potom členy Svazu česko-německého přátelství Fin a Slovák.
Palopetro
25. května 2010 • 10:42
A lajnoví z USA a Švajcu jsou korespondenti dopisovatelé SČNP.