Věda

Věda

Zpět na článek

Metody na omlazení a zastavení stárnutí jsou podle vědců komerční podfuk

1 komentářů

Omasta
22. října 2023 • 16:22
Ani to není úplná pravda. Nějaké to omlazení obličeje určitě funguje. Důvod, proč se lidi nemůžou dozvědět pravý způsob, jak zpomalit stárnutí a prodloužit si mládí, je v tom, že k tomu ti lidé nic zvláštního nepotřebují. Vše koupí v eshopu s doplňky a v zahradnictví.

Planeta je přetížená lidmi a globalisti platí novinářům a výrobcům doplňků, aby bránili lidem v prodloužení života, zkrátili průměrnou délku a tak snížili počet obyvatel na planetě. Děje se to spoustou balastních článků, kde se propagují neúčinné rady nebo dokonce akcelerátory stárnutí, aby si lidi nemohli vygooglit skutečné postupy.

Když se mě zeptáte, jak máte najít správné informace o zpomalení stárnutí, tak vám řeknu: Nevím. Kdo by to prodával, nedočká se vděku, lidi mu nadávají do špatných podvodníků.

Boj proti stárnutí poznáte podle toho, že se tam nedoporučuje pozitivní myšlení, hydratace, pohyb, dostatek spánku, zdravé stravovací návyky ani hladovění. Nedoporučují tam ani konkrétní doplňky. Kyž existuje něco, co prodlužuje mládí, tak vám to určitě nebudou nutit zadarmo v každém článku o stárnutí. I ve specializovaných eshopech na prodlužování života musíte být obezřetní. I tam propagují neúčinné a život zkracující akcelerátory stárnutí.