Život a styl

Zpět na článek

Hokej: je to v hlavách

6 komentářů

sedlakjura
20. května 2010 • 10:19
jste pojmenoval celkem přesně. Ovšem jedním z nich je také to, že zatímco se MS v kopané hraje co čtyři roky, přeruší se všechny soutěže na světě a záležitost je to velice prestižní a pro hráče i poměrně zajímavá, MS v hokeji je, prý kvůli financím, každý rok, nejlepší hokejisté buďto dohrávají nejvýznamnější soutěž na světě, nebo si s ní lížou rány a nebo si jen chtějí odpočinout, nebo mají strach ze zranění. Někdo je také nasraný na trenéra, protože ho nevzal na OH, protože si myslel že na to má a tak kašle na pseudomistrovství světa, které by se, podle mně, v olympiském roce vůbec nemělo konat. Při naší základně a podmínkách je s podivem, že se mezi tou nejlepší šestkou, s tím "céčkem", vůbec držíme a nemůžeme se divit těm nevyrovnaným výkonům.
fakov
19. května 2010 • 13:23
když nejlepší hráči (aspoň co se týče ČR) o reprezentaci svého státu nestojí, je dosti pochybný. To se týká zčásti i fotbalu. Jágr to řekl celkem přesně, ale asi se s tím nedá nic dělat. Reprezentovat Floridu nebo Vancouver je pro Čechy asi mnohem důležitější než svoji vlast.
stone_pilot
19. května 2010 • 19:17
No jo, ale je ty kluby živí (na rozdíl od reprezentace). Takže bych hráče apriori neodsuzoval a spíš přemýšlel o tom, proč už repre a titul z MS není tak prestižní, aby se o něj prali i zadarmo a byla to pro ně čest.
stone_pilot
19. května 2010 • 19:18
(fotbalisti brečí - často doslova- když se zraní a na MS nemůžou)
vonrammstein
19. května 2010 • 13:03
že bude jednodušší si zvyknou na myšlenku, že český hokej už nepatří na špičku a že i země, ve kterých se hokej provozuje na podobné úrovni jako lety na lyžích v Zimbabwe, nás prostě můžou přehrát.
Nic netrvá věčně.
stone_pilot
19. května 2010 • 19:14
To je fakt.. Kdoví, jestli si to samé neříkají Holanďani o rychlobruslení a Rakušáci o lyžování. Ale je to jen zábava, tak co.....