Komentáře

Zpět na článek

Varuji před Zaorálkem

62 komentářů

nautilus
26. května 2010 • 08:44
Všiml jsem si na různýh duskuzních fórech nenávistné dikce některých diskutujících z řad levice. Tak tomu vždy v historiii lidstva bylo. Jejich ideologie spočívá v tom, že člověk tu je k tomu, aby poslouchal rozhodnutí a linii vládnoucí oligarchie. Tito lidé nedisponují vysokým IQ. Zpravidla nejsou schopni podnikat, a tak vytvářet nějaké hodnoty. Zato ovládají demagogii, kterou se naučili z publikací od Marxe či Lenina a podobných utopistů, ve druhém případě, tedy v případě Lenina, jednoho z největších masových vrahů v historii této planety. Pro poučení z krizového období doporučuji četbu knihy: "Věrní soudruzi, nelítostní kati". Upozorňuji, že popis období z let 1917 a následujících v Rusku, kterou se tato historická kniha zabývá, je skutečně depresivní čtení. Po zvážení a vyhodnocení historie bolševického hnutí nemůže žádný inteligentní člověk volit levici a již vůbec ne lidí typu Paroubek či Zaoralek. Tito lidé se v médiích již na první pohled prezentují jako lotři, před kterými je třeba se mít na pozoru. Mají ovšem své zastánce typu cartouche66, kteří jim velice dobře sekundují a šíří bolševickou nenávist. Lze si snadno domyslet, jak to dopadne s touto zemi v případě, že ji ovládnou tito zločinci. Tato společnost má jednu z posledních šancí zabránit dalšímu zvratu v této zemi k nastolení diktatury luzy vedené patologickými levicovými ideology dychtícími po moci. Dříve či později dojde v této zemi k opětnému znárodňování, tedy kreádeži, majetku, který vybudovali lidé s vysokým IQ. Až ho luza prožere, dojde následně opět k pseudorevoluci a privatizaci již několikrát ulopeného majetku státem. Je to jakýsi bolševický cyklus. K privatizaci musí cyklicky docházet, aby schopní lidé vytvořili ekonomické podmínky k životu chátry. Levicová politika pak vede ke genetické degeneraci lidstva. 0 jednom jsem přesvědčen, žádné sociální dávky by existovat neměly. Je to umělý zásah do přirozeného výběru, který jinak v přírodě probíhá. Umělé zásahy lidí do přírody vždy vedly a
kovarik
24. května 2010 • 14:23
Výborně ! Děkuji, pane Hradílku ! Ale pořád mne mate ten jeho doktorský titul. Když poslouchám jeho stále omílané "jako", tak bych řekl, že není doktor, ale blb !
cartouche66
24. května 2010 • 21:53
Hradílek je taky doktor? Z plzeňský fakulty doufám
cartouche66
24. května 2010 • 08:19
Langrostpaácký najatý hovado tu opět hýká své hysterické lži za které jest svými zločinnými psovody dobře zaplaceno! Zas je tu snaha stavět proti sobě jednotlivé proletáře, aby pak byli lépe ovladatelní loutkovody těchto ohavných pohůnků, kteří tu předstírají strach o "zdraví" proletářů, ale neváhali by asistovat při jejich masakrování v nových impeialistických jatkách, které pro ně tito lotři připravují!
Všude na světě jsou nyní proletáři drceni všeobecným útokem na “kupní sílu”. Přesto ve světě stále převládá rezignace v podobě sociálně demokratického přijetí “menšího zla”: to nejhorší je a vždycky bude někde jinde, daleko, ve “třetím světě”, u “těch nejchudších”, “nej­vyko­řisťo­vaněj­ších”­...
Systém tak stále může pohodlně udržovat boje naší třídy v izolaci a obnovovat svůj sociální smír beztrestným vražděním našich třídních bratrů bojujících za své nejzákladnější potřeby. A to vše za nutné podpory užitečných idiotů, těchto poslušných občanů, kteří chodí k volbám a doma třídí odpad, těchto mdlých diváků, kteří sedí před svými televizory a mezi vyhlašováním volebních či sportovních výsledků možná uroní slzu nad „násilím a hladem ve světě“.
Zemřít nebo bojovat, proletariát nemá žádnou jinou alternativu
Podporujme naše třídní bratry a všude bojujme proti vykořisťování
Hladové bouře a nepokoje na předměstích... tyto boje jsou našimi boji
Náš nepřítel je všude stejný
Tento systém je v krizi? Ať chcípne!
nautilus
24. května 2010 • 06:50
Přiložil jsem zde URL adresu ze serveru tribune.cz. Jedná se o web s medicinskou tématikou. Média dělají, jako by to nevěděla. Lékaři vyhrožují, že podají hromadnou výpověď z nemocnic, pokud jim nebude navýšen plat na 2 či 3násobek průměrného platu. Tím termínem je 31.12.2010. Jsou tam ještě další zajímavé články. Vypadá to tak, že daňový poplatník v Česku platí studia lékařům, kteří houfně opouštějí republiku. Dotujeme tak Němocko a další západní státy, kde lékaří nalézají své útočiště. Jinak s navyšením platů lékařům souhlasím. Pokud k tomu má dojít musí se nejenom zachovat ve zdravotnictví regulační poplatky, ale se musí se náležitě zvednout. Bolševický systém parazitování se konečně v této zemi hroutí. Paroubek a jeho bolševická skupina bude mít co dělat.


http­://www­.tri­bune­.cz/cl­anek­/17866­/dis­kuse#­p3268
cartouche66
24. května 2010 • 08:10
Zvednout bude třeba, ale leda z mizerie lidu zbytnělé a stále hnusnější trupy reakčních šosáckých lokajů kapitálu na plošiny s gilotinou!
stone_pilot
23. května 2010 • 16:39
Tak jsem po čase juknul na RX a diskuse pod nimi. Katastrofa je slabý slovo! To jste vážně chtěli, vyštvat diskutéry, kteří měli co říct a natahat sem kartuše a spol.? A jak vám jede čtenost na placeném? A na neplaceném jste ji aspoň udrželi? Ani náhodou, že jo?
sedlakjura
24. května 2010 • 08:09
Začínám si myslet, že si redakce kartuše pěstuje, aby nahnala ostatní diskutující do placené zóny.
cartouche66
24. května 2010 • 08:27
Nesloužíme žádné skupině kapitálu a jsme i proti socanským pěstitelům "třídního smíru"! Sociálně demokratické separování „ekonomického boje“ od „boje politického“, „odborového boje“ od „boje revolučního“, „bezprostředního boje“ od „boje historického“... se již stalo klasickou buržoazní metodou jak dělnické boje rozdrobit a zlikvidovat. Dělnická organizace, která na toto falešné rozlišování přistoupí, zasévá zmatek do řad proletariátu a tak přispívá – chtě nechtě – k udržování dezorganizace a dezorientace hnutí a k oklešťování všeobjímající podstaty třídní války. Zaměňovat sociální hnutí za prapor, který vlaje nad hlavami jeho protagonistů, zaměňovat reformistické návrhy kapitálu za potvrzení zájmů a požadavků proletariátu je trestuhodné. Znamená to totiž přistoupit na převod třídního boje do buržoazních mezí, jako to po celé dějiny proletariátu dělali odboráři a další sociální demokraté.I když proletářský boj začne na základě dílčích odmítnutí – jako třeba boj proti zvyšování cen, proti prodlužování a/nebo intenzifikaci práce, proti opatřením, která připraví masy proletářů o práci nebo proti jakýmkoli ekonomickým či represivním opatřením státu – je svým obsahem bojem proti zvyšování vykořisťování (míry nadhodnoty) a proti vykořisťování samotnému. Tyto boje jsou pro proletariát jakožto vykořisťovanou a revoluční třídu nerozdílné. Nerozdílnost bojů proletariátu se otevřeně projevuje během krizí, kdy je pro kapitál i ten nejminimálnější ekonomický požadavek proletariátu zároveň nutně přímým útokem na míru vykořisťování a zisku, útokem na posvátnou konkurenceschopnost národního hospodářství. Konfrontace mezi kapitalisty sdruženými do státu a proletariátem se pak stává nevyhnutelnou.
cartouche66
24. května 2010 • 09:23
Všichni jsou placení a podplacení kapitálem! I samií "kapitalisté" či správci kapitálu jsou jen jeho pouhými loutkami bez vlastní subjektivity, neboť kapitál - toto společenské monstrum, je jediný opravdový subjekt této společnosti.l!Vždyť kapitál není pouze hodnotou zhodnocující samu sebe, sociálním vztahem vykořisťování námezdní práce. Jakožto hodnota v procesu si podřídil člověka a změnil jej ve vykonavatele své reprodukce ...