Archív

Zpět na článek

Jak by se hulilo za Věcí veřejných

5 komentářů

kkk999
26. května 2010 • 07:10
Nevěřím, že by člověk, který má v hlavě zdravý rozum, mohl podpořit legalizaci tohoto svinstva, dopadlo by to totiž úplně stejně, jako je to dnes už s cigaretami a alkoholem...že by se bez potíží k tomuto svinstvu dostávaly už i děti kolem 10-12 let, toto chcete? Vy chcete, aby si vaše děti ničily zdraví odmala těmito sajrajty? Aby se na JIP dostávaly děti nejenom opilé, ale navíc ještě zhulené nebo zfetované?
petr.k
20. května 2010 • 20:12
Nechápu proč se "véčkaři" nechtěli zúčastnit této ankety (že by averze vůči Reflexu?) když před několika týdny jejich šéf Radek John deníku Blesk na stejnou otázku alibisticky odpověděl, že dokud na legalizaci marihuany nepřistoupí celá EU, tak nemá smysl se o tom vůbec bavit. Přijde mi trochu nefér, že Jiří X. citoval z knihy Radka Johna, která vyšla už před 14 lety, ale "véčkaři" si to způsobili sami tím, že i přes urgence pana Doležala tuto anketu ignorovali. Chápu mladež, která se zúčastnila předčasných studentských voleb, že nepodléhají charismatu Jiřího Paroubka a jeho předvolebním slibům: 13. důchod se jich netýká, na mateřskou se ještě nechystají, lékaře nenavštěvují moc často a když tak jim na lékařské poplatky a příplatky na léky dají rodiče, stejně tak jako na školné. Co mě překvapuje, že "jejich" volby vyhrála TOP09, strana vedená sympatickým světákem panem knížetem, ale ve které působí přeběhlíci z KDU-ČSL (Kalousek a Severa) zkostnatělé partaje, jejíž tolerance k neřestem mládí ( sex, drogy a rock'n'roll) je srovnatelná s radikální KSČM nebo DSSS. Skutečnost, že čeští studenti preferují i 20 let po převratu pravici musí na západ od našich hranic vyvolávat údiv a nesmíme se proto moc divit, že nás v západoevropských zemích pořád ještě považují za postkomunistickou zemi - tam totiž stále platí ono výstižné úsloví, že ten, kdo do 30 nevolí levici nemá srdce a ten, kdo po 30 nevolí pravici nemá rozum. Nechápu, proč ve studentských volbách nevyhrála Česká pirátská strana, která má v programu (pokud se nemýlím) dva body, jež bych očekával, že budou mládeži nejblíž, právo na svobodný přístup a průchod inernetem a legalizaci marihuany; zvlášť když studentské volby prakticky neovlivní ty řádné...
janasjanas
19. května 2010 • 14:04
Nepatří-li člověk mezi zatvrzelé příznivce či odpůrce nějaké partaje a je normálním občanem, ať už zaměstnancem či živnostníkem, má to docela těžké. I když odhlédneme-li od klasických volebních gulášů v podání např. ČSSD, zůstává mnoho proměnných, často záměrně zastíraných, zamlžovaných, zjednoduššovaných, nevyargumentovaných atp. Nastolovat k tomu toto téma je úplná pitomost, navíc bez jakéhokoliv výstupu, který by bylo možné brát vážně. Ledaže si JXD dělá srandu. Pak je otázkou, co doporučí v případě, že nejuspokojivější odpověď dostane třeba od Paroubka.
sajbicz
19. května 2010 • 15:50
prece prave proto, ze slusny clovek v tehle zemi vlastne nema koho volit, je treba papalasum klast dotazy na okrajova temata - leda byste myslel, ze nekonecne omylani zprofanovanych kydu nekoho obohati. je-li pro volice obtizne se rozhodnout podle "gulase" o nemz pisete, je treba hovorit i o tematech "negulasovych". i hulic je volic a ma pravo tazat se na prosazovani nebo potlacovani svobod, byť jsou mensinove.
obavam se, ze nikdo nic nikomu doporucovat nebude (to snad nikdo ani neceka), hulic je totiz narozdil od pablbkova volice gramotny a svepravny a presto, ze je zmaten ze zhovadile "gulasove" kampane nasich partaji, umi se sam rozhodnout – nejen podle smrduteho "gulase", ale i podle toho, kdo prosazuje hulicovu represi. predstava, ze hulic voli pouze podle postoju partaji k huleni je licha, zjednodusujici (to by nam mily narode slo) a stupidni.
vonrammstein
19. května 2010 • 12:22
má recht. Nijak tomu člověku v jeho rádobypolitice nefandím, ale tohle dokonale sedí.