Komentáře

Zpět na článek

Komunisté nemají rádi rudou barvu

7 komentářů

panna
19. května 2010 • 12:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
vonrammstein
19. května 2010 • 10:59
Nějaké podhoubí jim docela raší, mrkněte třeba na Novinky nebo tady na soudruha Špelce 05.
Pořád se nemůžu zbavit dojmu, že pár nejexponovanějších soudruhů (Štěpán, Jakeš etc.) mělo pro výstrahu viset. Už by tu 20 let žádná taková strana nebyla. A vedle nich Havel s jeho "Nejsme jako oni" a "Nebudeme pořádat hony na čarodějnice".
Ten nese podstatný díl viny za jejich současnou existenci. Lidi mu věřili, bohužel.
spelec5
19. května 2010 • 11:33
Tak věšet by se ti zachtělo blbečku co ? Je vidět, že rudoši se s váma moc s.r.a.l.i. - Zalez do díry, tvůj čas ještě nepřišel a ani nepřijde. Dám ti dobrou radu, běž makat ať si vyděláš na chleba.
vonrammstein
19. května 2010 • 11:42
Já makám, rudej buvole. Proto jsem po noční u compu hned ráno a nechrápu do půl dvanáctý jako levá socka. Rodoši se s náma nesrali a já jim to hodlám oplatit. Na hrubej pytel hrubej flastr. Když se do toho připleteš, jen dobře.
jendai
19. května 2010 • 12:26
Vy jste ale hlupák, viďte? Myslím, že spíš s Vámi se málo sra**, jinak byste mluvil úplně jinak - ale co, o Vaši inteligenci a charakteru dostatečně vypovídá Váš pravopis a styl. Jak říká první přispěvatel, komunisté měli za své zločiny viset, alespoň ti nejvyšší. To, že jsme je tolerovali a dokonce dovolili jejich pozůstatkům se znovu objevit v politice, to se snad může stát jen u nás! Je mi z toho smutno. A pokud chcete udělat další zbytečný výpad, tak vězte, že nejsem skalním příznivcem ani ODS - "trochu" se mi znechutili svými praktikami v Praze. A k těm barvám - škoda ničit dům politím barvou, ale to gesto je dokonalé.
spelec5
19. května 2010 • 12:11
Jseš ubožák, kterej kecá jen u počítače - potkat tě, tak ti dám 10 kč aby jsi si mohl koupit kousek chleba - neboť kecáš z hladu ubožáku.
vonrammstein
19. května 2010 • 12:26
Vyser si voko, jelimane. Potkat mě, tak už nedáš nikomu nic. A nýčko jdu spát, protože mám před sebou další noční, abych vydělal na dávky rudejm kriplům, jako jseš ty. Tak si to užívej, dlouho už to nepotrvá.