Život a styl

Zpět na článek

Šťastný gól zlého muže

6 komentářů

sedlakjura
17. května 2010 • 19:43
je mistrem ligy, potože získala nejvíc bodů. Objektivně si to zasloužila za to, že na ni chodí nejvíce diváků. Za výkony, které předváděla, vzhledem ke srovnání finančních prostředků a hráčského kádru, s ostatními mužstvy, asi ne. Zvláště, když vezmeme do úvahy častou protekci u rozhodčích, u hlavního hrdiny výše uvedeného pojednání, zvlášť. Za normálních okolností by už v kádru nebyl, protože by ho, po neustálém vylučování, Chovanec dávno musel vyhodit.
Jestli je to po český fotbal dobře, nejsem přesvědčen.
PS. Náhodný gól vypadá jinak. Teplický hráč s Řepkou skákal, ale ten ho přidržel rukama pod sebou. Uznávám však, že podobné fauly se dnes pískají pouze mančaftům, které mají prohrát, nikoli Spartě a už vůbec ne Řepákovi.
pifl
18. května 2010 • 12:40
Sem napište váš vzkaz!Přiznejte rovnou,že Spartu nemáte rád,že jste zřejmě slávista.Ten údajný Řepkův faul jste viděl jedině Vy sám!
sedlakjura
18. května 2010 • 21:27
Ano, Spartě nefandím. Ale nefandím dnes vlastně v lize nikomu a Slávista nejsem ani náhodou. Maximálně, jako patriot, občas, někomu z Moravy. Nefandím Spartě hlavně proto, že byla před převratem komunistickým mančaftem. Vím, ti hráči za to nemohli. Ale je to pořád nějak ve mně. Kdysi, když hrála docela dobrý fotbal, tak jsem jí v Evropských pohárech fandil a stejně, jako teď i pan Kovář, respektoval i výsledky v lize, protože byla jasně nejlepší. Ale tentokrát byl králem nikoli jednooký mezi slepými, ale slepec, který měl největší kliku a občas ho někdo popostrčil.
sedlakjura
18. května 2010 • 21:30
Jo a pusťte si ze záznamu několikrát tu situaci při gólu a pokud jste někdy hrál fotbal, tak víte, že když Vás někdo trochu ve výskoku přidrží rukama pod sebou, nevyskočíte zároveň s ním i kdyby jste se ***. Ale psal jsem přece, že se to dnes nepíská, stejně jako držení a tahání za dres a sposta likvidačních skluzů s tím, že "nejprve byl zasažen míč..."
hedlik
17. května 2010 • 18:05
I když nemá velké naděje v předkolech Ligy mistrů (stejně jako Jablonec) na to, aby se probojovala do hlavní soutěže...

neprosto nesouhlasím!
sedlakjura
17. května 2010 • 19:26
Nesouhlasíte s čím? Chcete říct, že kterýkoli z týmů naší ligy, MÁ reálnou šanci potoupit do hlavní soutěže LM? Nesouhlasit se dá snad jen s tím, že si nejsem jistý, zda je po český fotbal dobře, že Spata titul získala.