Komentáře

Zpět na článek

Po volbách půjdete sedět, mladej!

34 komentářů

cartouche66
14. května 2010 • 10:05
co si říká Quinty takto sugestivně leč výstižně popsal modroesesácko-langrostpácké myšlenkové pochody:
"Uvažovani českeho podnikatele...
Většina nás českých podnikatelů vyrůstala na traktoru a fašistické myšlence. Pracovali jsme v SNB-blé, STB-lé, abychom se uchránili od kapitalistické mafie, která nás vykořisťovala. Za ta léta jsme se prožírali a vůbec nás nezajímala budoucnost Československa. S odstupem času se to projevilo na našem charakteru s nechutnými způsoby a hygienickými návyky divočáka. Už při výběru a při pohledu nabírání zaměstnanců vypadající nesympaticky a bojácně. Mnozí z nich jsou vypasení, plešatí, a především zadlužení zkrachovanci životem a alkoholici. Jenže my jako podnikatelé je potřebujeme, protože je můžeme ovládat. Takového výpitkové když přijmeme,tak se konečně v naší vrátnici cítí v luxusním sociálním apartmá. Od těchto zoufalců nepožadujeme, aby mysleli nebo se vzdělávali, aby naši jako budoucí firmu reprezentovali s cizími jazyky.My jako podnikatelé těmto vrátným lahvím zajistíme přístřeší a důstojné umírání… My nepotřebujeme ůzy a hastroše jako jsou tito delikventi Quinti a spol.Kdo ví,co je to za agora.už jen když si přečtete, že nekouří, nepije a voní… No,to už vůbec! My máme kované zdegenerovalMůžeme okrádat stát o daně za podporu úřadu práce. Máme teplou kancelář, několik razítek, podplacené úřady, nohy na stole a oni? Řvali máme holé ruce, no tak, ať mají holou zadek! My se o ten jejich zadek starat nebudeme. Ať si počkají na Paroubka, vše znárodní a nás oběsí, jako Štangle salámu. No, jo nás oběsí…
cartouche66
14. května 2010 • 10:05
pokračování: "... to abychom zase převlíkli kabáty…,kde mám tu vyhajlovanou rudou knížku… Já nic soudruzi… to oni…" é zaměstnance, kteří musí chlastat, kouřit, smrdět, blít, být plešatí, jako fašisté a donášet! Což Quinti nesplňuje…! A nikdy nebyl v KSČ…! Taková lůza, ať jde do Kanady. Ještě nám by tady blbnul hlavy zaměstnancům a ohýbal by je jako vzduchovky. My víme, že jsme pozadu, ale nebude nám dokazovat, že jsme blbí… Nám soudruhům podnikatelům se tento bordel vyplatil."
iritis10
13. května 2010 • 23:15
mám zkušenost z meetinku čssd v Rumburku kdy jsem byl vykázán i s kamarádem organizátory a policií měli jsme pouze neurážlivé a nevulgární transparenty nijak jsme nepořvávali ani s nikým nediskutovali krom policie a organizátorů samozřejmě vůbec nikoho jsme nenapadali atd. nicméně se našli lidé kteří nám přišli nevybíravým způsobem nesmyslně nadávat to však bylo v pořádku jen ať každý ví co se kde děje není to vůbec žádná propaganda!
mr.ferda
13. května 2010 • 08:38
Nechápu čemu se lidé diví. J.P. je bývalý funkcionář zaniklé organizace RaJ(musel byt komunista jinak by se do funkce nedostal). V té platilo několikanásobně "Kdo nekrade okrádá vlastní rodinu". Vzpomeňme jak byli u vlády 8 let a nic neudělali. Pak po dvou letech zhodili jiné a hned můžou za vše špatné. Když si to měli převzít tak couvli a když zjistili že v předčasných volbách pohoří tak couvli i od nich. Po pádu ODS říkali že "Většina obyvatelstva" jim dává důvěru. Mne by zajímalo kde na takovou blbost přišli. I žák základní školy si to umí jednoduše spočítat.
Kolik lidí má Česká republika?
Kolik z nich má volební právo?
Kolik z nich k volbám přišlo a kolik jich dalo hlas CSSD?
Tak sakra o jaké to většině to ParouBack a jeho nohsledi mluví?

Těm gorilám dych jejish chování nezazlival, dostali za to zaplaceno. To ještě neznamená že s chováním CSSD souhlasí. Je to to samé jako když některý známý herec/čka tvrdí v reklamě jak že je ten masážní pas na páteř a kříže (název si nevzpomenu) dokázali to co neumí ani nejlepší lěkaři.

Všem postiženým arogancí politiků a jejich goril doporučuji využívat diktafon a kameru v mobilu. Jinak je jejich chování jen slovo proti slovu.

A hlavně to zdělte přátelům a ať jdou volit. Jinak se nikdy nic nezměni.

Fascinuje mne když dobráci použijí agresivní antikampaň a pak brečí když se to otočí proti nim. To platí o oběma stranach.
ctenar2
12. května 2010 • 16:34
Napsal jsem JXD, žádná reakce.Šestý den bez odpovědi jsem mu zavolal. Řekl, že mám jít na léčení, že jsem paranoidní.
Pro takové označení můsí být člověk s myšlenkami dál než Jiří. Uvědomil sem si, že slogan v novém spotu
REFLEFU od Ivana Zachariáše je reklamou, nikoli mottem.
stanislavcinkl
12. května 2010 • 10:57
Ze všech činů ČSSD pod vedením sexy mozků kovaných ve výhni bolševismu číší oprášené příručky pro vedení třídního boje.
marklar
12. května 2010 • 10:48
Proč si pořád oranžoví démon myslí že někdo píše články na podnět ODS. Vždyť to sou oni kdo začali tenhle typ předvolební kampaně!

www.anti-paroubek.cz
mr.ferda
13. května 2010 • 08:40
Protože si myslí že všichni jsou tupci co neudělali ani základní školu
foxx
12. května 2010 • 08:06
Tak konečně začínáme sledovat, co se tu začíná dít. Nezapomeňme na první povlolební projev pana Paroubka, kdy nám podal informaci o únoru 1948. Praktiky ČSSD jsou pod jeho vládou stejné...., Je dobře, že máme možnost o těchto nepravostech vědět a můžeme k nim něco říct. V tom máte pravdu, že chytří o praktikách vědí, ale těch hloupých je čím dál tím víc.
Mě meetingy pana Jiří připadají jak výprodeje v supermarketech. Lákají na slevy, ale když půjdete po jiného zjistíte, že za tu slevu co jste si to koupil u nich, ve dalším marketu to koupíte ještě levněji, a bez slevy.
karaalfonskaraalfons
12. května 2010 • 00:03
Blbci tyto články nečtou a ti chytří o praktikách ČSSD vědí a nikdy by je nevolili. Jak ale zařídit, aby hlas blbce neměl stejnou váhu jako hlas univerzitního profesora? Přeci nikdo nechce, aby tady začala vládnout lůza! Dokažmě si všichni, že nejsme blbci a volme podle vlastního rozumu a přesvědčení a ne podle piva za 2 Kč a párků zadarmo.