Komentáře

Zpět na článek

Paroubkovo ticho

19 komentářů

ipsly
15. května 2010 • 13:15
To už nevíte jak nadrženě ejakulovat nad ČSSD, tak vytvoříte takový primitivní paskvil s tou nešťastnou ženskou, která se provinila jenom tím, že si vzala Paroubka? Bože jak je ten váš plátek Reflex čím dál více ubohý!
To zas zinscenoval ten non stop zhulený JXD ??? , protože pochybuji že normálně myslícího a nezhuleného člověka by takováhle ubohoučká prasárna mohla vzrušovat, ne ještě při zbytcích zdravého rozumu napadnou!. Fakt jenom úchyla!
A protože se mi výjimečně z vás zvedl žaludek z toho ubohoučkého pokusu o PORNO ve stylu oridérní obcese - baby Issové, dědků Mádla a Zelenky , tak JDU VOLIT ČSSD! A se zadostiučiněním !!!. A takových jako já bude určitě více, jenom co shlédnou tu neuvěřitelnou primitivitu co jste pustili čerstvě do oběhu. Fujtajb! Asi na ty lehké zlatokopky kterým vykoukne bradavka na molu, je okurková sezona, není o čem on line drbat, tak v jasném tématickém absťáku se zhuleně něco " vyrobí" když už není z čeho brát - co ?
A to u mne vedl Radek John.
Teď upad do 2. ligy, protože na prvním je díky vám- ČSSD. Nic lepšího na popularizaci ČSSD jste si fakt nemohli vymyslet. Gratuluji a děkuji za nakopnutí k definitivnímu rozhodnutí - koho jdu volit
ipsly
16. května 2010 • 18:44
Milada Horáková byla členkou Československé strany národně sociální. A jaká to byla IKONA příkladné síly ducha, čestnosti a hrdosti, člověčenství a zejména skutečné inteligence! Z tohoto hlediska je házení celé levice do jednoho pytle s komunisty trapným argumentem útočícím spíše na osoby s malým rozhledem. Jako by si redaktoři Reflexu a pravicových plátků přáli, aby už na věčné časy vládla jen pravice. Podobá se to myšlení a argumentaci komunistů. Ti také všechny, kdo s nimi nesouhlasili, označovali fašisty.
lumirel
10. května 2010 • 22:14
Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu. Konečně se někdo parádně trefil. Díky za článek.
luboskonecny
10. května 2010 • 21:54
Děkuji Vám za Vaše neutuchájící úsilí o bežnou a skvělou názorovou nikoli prezentační novinařinu, které se u tak bezskurpulózně chovajícího se a arogantně vystupujícího člověka, jakým je pan Jiří Paroubek, setkalo s výtečnou reakcí. Domnívám se, že by to mohlo pomoci normálně uvažujícím jedincům, kteří dosud chtěli volit ČSSD nikoli s přesvědčení, ale s nějakým méně významným motivem. Krom toho si myslím, že články pana Petra Holce jsou vynikající a rozhodně ne jednostranné viz jeho články o SPO, panu Mirkovi Topolánkovi apod.
mour
10. května 2010 • 21:30
Promiňte, ale to, co v poslední době předvádí Reflex zejména vůči ČSSD, je na hranici patologie či snad už za ní. A snad ještě děsivější je jednohlasné souhlasné přizvukování v diskusích. Ve srovnání s tímto typem žurnalisitky je i Blesk, firemní pokrevní druh Reflexu, poctivým čtením.

Bývalý čtenář (od r. 1993 do r. 2009)
pismenacislice
10. května 2010 • 21:38
"Bývalý čtenáři" (od r. 1993 do r. 2009), mohu se Vás zeptat, co tady děláte v roce 2010? Doufám, že nečtete!

S pozdravem Martin (žijící od r. 1978 do r.2009)
mour
11. května 2010 • 11:53
Doufáte oprávněně, seznamování se s příspěvky a komentáři tohoto typu opravdu "čtením" nelze nazvat.
ipsly
15. května 2010 • 13:21
Ano, pod tohle se můžu podepsat! Propad v online přenosu definice IQ 1.
Přijímání a vyměšování, škoda slov !!!
tritecky
10. května 2010 • 19:57
Koukla jsem se dneska na video s panem P. Ignorujícím. A musím říct jedno: ať to bude stát co chce koho chce, není třeba litovat.
wings22
10. května 2010 • 18:28
Vaše příspěvky mi vždy zlepší náladu)Je to svěží,krátké a výstižné!