Archív

Zpět na článek

Climatizado a Rest In Haste: Osvobození

5 komentářů

vonrammstein
7. května 2010 • 02:40
První kapela mi zní jako konglomerát PPU a DG 307, jinými slovy androš z přelomu 70/80´s. Nic proti tomu, ale ta éra je pryč.
Nenávidím Hammondky, mimochodem.
Druhá mi neříká už vůbec nic, nehledě k tomu, že mi to odmítá přehrát víc jak 16 sec.
Asi mi nezbyde, než zůstat u svých osvědčených
katerina.kadlecova
6. května 2010 • 12:58
Mily Fakove,

ta anglictina u Rest In Haste je velmi akademicka, oni jsou to naramni vzdelanci, zpevak byl na Fulbrightove stipendiu na MIT v Bostonu - nemejte strach. Ad ceska pop-music - vzdyt vy vite. Neni to dobry. Ja ted posloucham Traband a Fru Fru, ale jinak moc nevim, kam a na co se obratit...

Jeste tady mate dalsi informace (abyste se mohl jeste jednou presvedcit o kvality te anglictiny)

8. 5., klub Final, 190 (akce končí ve 22.00!) – www.finalclub.cz

http­://ban­dzone­.cz/cl­imati­zado
http­://www­.mys­pace­.com/c­lima­tiza­do
myspa­ce.co­m/res­tinhas­te
bandzo­ne.cz­/res­tinhas­te
face­book­.com/r­estin­haste

Kateřina Kadlecová, skalní fanynka Rest in Haste
fakov
6. května 2010 • 14:37
Nemyslel jsem to tak, že by uměli špatně anglicky (navíc špatná angličtina má taky něco do sebe, bývá to aspoň docela sranda), spíš jsem na módní angličtinu u českých kapel trochu alergický. Často buď chtějí za každou cenu "dobýt svět", nebo jsou líní se pokoušet o české texty (anglicky, zvlášť naživo, rozumí méně lidí, tak je celkem jedno, o čem se zpívá). Jestli se ale někdo cítí napůl Američan a anglické texty, které mají nějaký obsah, se mu opravdu píšou a zpívají lépe než české, tak nic proti tomu - v podobné kapele jsem dokonce hrával. 8.5. jsem bohužel mimo Prahu, tak snad někdy příště.
fakov
6. května 2010 • 14:45
Je pravda, že nějaká vyloženě mladá kapela mě delší dobu nezaujala. Nedávno jsem ale slyšel poprvé kapelu Oswald Schneider a můžu opravdu doporučit!
fakov
6. května 2010 • 12:26
Climatizado mi přijde celkem zajímavý, to druhý taky ujde (i když angličtina u českých kapel mi přijde trochu trapná), ale nechápu tu formulaci, že nás český kapely mají osvobodit ze spárů český pop-music; to jako že celá česká pop-music nestojí za nic kromě těchhle dvou kapel?