Komentáře

Zpět na článek

Socani zase lžou ...

16 komentářů

iwhosek
24. května 2010 • 16:30
Jyrka Paroubek, kdo jiný ! Když sliboval STB v hospodě že bude donášet , tak se nezapomněl zmínit že by i rád vycestoval na západ. Prostě normální bezzásadový člověk ,udavač,a charakterový hnůj!
kovarik
4. května 2010 • 10:09
Pro nás mladé, kteří jsme únor 1948 neprožili jako osobní zkušenost, je toto datum především historická událost, kdy byla s konečnou platností rozhodnuta otázka politické moci, došlo k likvidaci pozic exponentů buržoazie v politickém životě republiky. Nyní, 30 let po únoru 1948, jsou pro nás mladé ideje Února živou výzvou.
spelec5
4. května 2010 • 11:07
Ty mladej můžeš akorát jezdit po zadku a moc neprášit, kdyby bylo na Vás, tak jsme v hajzlu už dřív jak za těch dvacet let
herman
4. května 2010 • 11:22
Když čtu a poslouchám takovéto výtoky, ani se těm mladým nedivím, že na nás už makat nechtí. Já s nimi plně souhlasím.
karaalfons
4. května 2010 • 09:55
to pro průměrně nadaného voiiče není žádná novinka, ale blbec to nerozliší a jeho hlas má stejnou váhu jako toho nadaného a to je problém našich obyvatel, kdy blbců je daleko víc než těch nadaných.
mamsedobre
6. května 2010 • 14:09
Buďte v klidu. Schopnej člověk může kdykoliv sbalit kufry, odejít do zahraničí a nechat tady ty mamlasy shnít ve vlastní neschopnosti. Otázkou však je, jestli to naše svědomí unese, když opustíme svojí vlast a necháme jí v rukách nekompetentních blbců chátrat.
kovarik
4. května 2010 • 09:40
Zase ? Ti lžou pořád a ne zase !
spelec5
4. května 2010 • 09:31
Antivoliči ČSSD , uvědomte si, že pokud vyhraje modráctvo - tak za pár měsíců budete teprve čumět co s vámi hoši typu Langra­,Neča­se,Ben­dla provedou.Študenti si budou platit školné, zdravotnictví bude jen pro bohaté (dle páně Kalouska) - práce žádná,rozprodej zbytku ČR a neustálé řiťlezectví někomu do zadku. Už se probuďte a podívejte se kolem sebe co se tady vlastně děje - vždyť jedni i druzí Vás akorát potřebují před volbami a pak si s vámi všichni sborově vytřou zadele. Nestačí Vám rok 89 a kam to dospělo ? To opravdu věřte tomu, že modráci a jejich přisluhovači něco změní ? Dluhy státu rostou a co s tím kdo dělá, akorát jeden vedle druhého vykřikují ,že máme na hlavu tolik a tolik peněz dluhů - jakých dluhů, já ani vy jsme žádné dluhy nenadělali, to jen politici svádějí svůj bordel ve vedení státu na občany. Tak to je a volby jsou jen pro vyvolené a je tedy potřeba vybrat ty méně horší. Národ je totiž líný a dobře manipulovaný do žabomyších válek typu - mladí a staří - přitom se zapomíná na ty nahoře, kteří tento bordel mají na svědomí.
kovarik
4. května 2010 • 09:48
Obsah Vašeho příspěvku je tak protidemokratický, že z něj naprosto jasně čiší to, že jste komunista - ne sociální demokrat !
Školné, kombinované se studentskými půjčkami je dobré právě proto, aby mohli v klidu a bez brigád studovat i ti nejchudší studenti.
Zdravotnictví je stále lepší a proto drahé. A to co na něj platíme prostě nestačí. To je tak těžké pochopit ? Proto je třeba spoluúčast - malá spoluúčast, abychom nemuseli platit ty nejdražší léčby. Víte Vy ale vůbec o čem mluvím ? Nebo si myslíte, že léčba je zadarmo ?
A s tím rozprodejem - ujišťuji Vás, že kdyby byla Pithartova vláda neprodala Škodu MB Volkswagenu, tak z ní dneska nelezlo buď vůbec nic nebo něco jako Logan.
Dluhy udělala nejvíce vláda ČSSD to je doložitelné - při růstu HDP (víte co to je) přes 6 % udělal B.Sobotka sekeru 100 miliard. To dokáže skutečně jen blb ! Ale oni to sami neprožrali, prožrali jsme to všcihni a kdo si myslí, že ne, tak nemyslí vůbec !
herman
4. května 2010 • 11:19
kde jsem to asi tak prožral já, OSVČ.