Archív

Zpět na článek

Extrakt: Více než opatrně!

7 komentářů

marpes
20. května 2010 • 14:11
předávkovat marihuanou? To jako že člověk hulí, hulí, už sotva dejchá, ale hulí dál a dál? A jak se projevuje? Ospalostí? Předávkování je asi tak dosažitelné, jako je třeba přežrání se až člověk zvrací. Prostě jinak než schválně to snad ani nejde. Extraktem to nebude o moc jednodušší.
jindrichbayer
6. května 2010 • 22:44
Asi by bylo lepší čtenáře raději seznámit s tím, co výtažek opravdu dokáže a s čím vším dokáže pomoct, potom by slova o tom, že by Fénixovy slzy někdo "neměl vůbec dostávat do ruky" nikdy nemohla padnout.

Informace o dávkování od autora metody léčby konopným výtažkem Ricka Simpsona najdete zde:
http­://ko­nopti­kum.e­u/ar­ticle­s/2009­/10/Ja­k_dav­kovat­_konop­ny_vy­tazek­.php

Souhrnný článek Bushky Bryndové: http­://ko­nopti­kum.e­u/ar­ticle­s/2009­/10/Fe­nixuv­_plac_­nad_lid­skou­_neve­domos­ti_a_h­amiz­nosti­.php

Všem doporučuji shlédnout film Útěk před lékem, ve kterém se během hodiny dovědí většinu potřebných informací o Fénixových slzách. http­://ko­nopti­kum.e­u/ar­ticle­s/2009­/11/ric­ksim­pson_b­rno.php

(Zatím stále nevyslyšená) nabídka spolupráce české vládě
http­://ko­nopti­kum.e­u/ar­ticle­s/2010­/02/Ces­ka_re­publi­ka_ma_­vlas­t.php

Rick Simpson vystoupí na pražském Million Marijuana March v sobotu 8.5.2010 v Praze v 19.20. Kdo bude mít zájem se s ním pozdravit a učinit si vlastní názor, může tak učiniti.
mrducker
5. května 2010 • 10:40
Pane J.X.D. víte vy vůbec, že se Fénixovi slzy používají hlavně k léčení starších lidí? Ti se těžko budou chtít nahulovat. A kdyby ano tak dávno kouří normálně usušené konopí. Tady bude problém jinde, spíše bych očekával, že budete pátrat po tom jestli Fénixovy slzy opravdu léčí a to dokonce i rakovinu, jak se tvrdí. To mě zajímá mnohem víc, než to jestli se z toho při větší dávce předávkuju. Pokud by se potvrdilo, že díky konopí se někdo zázračně vyléčil třeba z rakoviny, tak by se tím mohlo urychlit lékařské použití konopí. Nedělám si ale iluze, farmaceutická lobby to zřejmě nikdy v plném rozsahu nedovolí.
dusandvorak
30. dubna 2010 • 15:45
Na stránce http­://blo­g.ak­tual­ne.cen­trum­.cz/bl­ogy/­dusan-dvorak­.php?i­temid­=9621 najdete více o Fénixových slzách, určeno nemocným.
Škoda, že za celého půl roku, co je jejich autor Rick Simpson v České republice, nevyšel o této věci třeba v Reflexu serioznější článek a rozhovor s Rickem Simpsonem.
Dušan Dvořák, www.konopijelek.cz
sajbicz
4. května 2010 • 13:25
a ja si myslel, ze nemate cas mi odepsat ve vasi stiznosti na absenci rozhovoru s panem simpsonem v reflexu mi chybi pro vas tak typicke utocne projevy. asi se chovate v diskuzich a forech chovate slusne, na fb vam to moc nejde.

pro ostatni co by snad chteli s panem dusanem dvorakem o necem polemizovat - necinte tak neb budete jenom "placat". pan dvorak o polemiku nestoji, byť byste byli vzhledem k tematu kvalifikovanejsi nez on. zadouci je bezvyhradne souhlasit a konzumovat konspiracni "moudra" publikovana na legalizace.cz, odborne vyvracet publikovane urazlive a poskozujici bludy je naopak nezadouci.
emery
29. dubna 2010 • 12:16
Příspěvky páně Doležalovy bývají - bez ohledu na sporný obsah - zábavné svou formou a jistým způsobem vnitřně vyvážené; tento je však zjevným důkazem faktu, že jej autor zplodil poněkud (více než obvykle?) zhulen - o tom svědčí jak množství chyb v textu, tak i pofidérní "rady" (či "poučení"?) v něm obsažené. Všem, komu lezou tzv. "feťáci" na nervy, proto doporučuji: rozšiřte mezi ně tento článek, při troše štěstí jich po praktické aplikaci pár ubude. Jinak bych osobně byl pro absolutní uvolnění drog, bez ohledu na druh, a jsem zastáncem jejich následného bezplatného rozdělování potřebným. Zdravotní pojišťovny by záhy shledala, že se jim počáteční drobná invenstice (nákup ve velkém by jistě vyšel levněji) záhy vyplatí ve snížení výše prostředků vynakládaných na následnou - a obvykle i marnou - léčbu závisláků. Jen málokterý zřejmě vydrží tolik, co JXD!
sajbicz
29. dubna 2010 • 10:54
rozumne varovani. jen poopravim - sublimace je prechod z pevneho na plynne skupenstvi; organicka rozpoustedla se odparuji.

jinak pro ty co by to chteli opravdu zkouset - benzin bych se neodvazil pouzit (nejen) kvuli pritomnosti vysoce karcinogennich aromatickych uhlovodiku (napr. benzen a dalsi), ktere se pozvolnym odparovanim z medovite hmoty neodpari kvantitativne.