Komentáře

Zpět na článek

Terorismus hubou

4 komentářů

jendai
20. dubna 2010 • 09:47
myslim, ze by se sproste vyrazy nemely zbytecne objevovat v televizi - takova mluva se postupne stava "normou" a sveho mladsiho bratra bych uz ted nejradsi plesknul pri kazde druhe vete...a anonymita je tak trochu bolistka internetu (ale zaroven na tom je internet zalo­zen)­...na­priklad nelibilo se mi, jakym smerem se vydal facebook (ze zacatku se mi nezdal tak anonymni) a tak jsem odtamtud zmizel a to je navod, jak se chovat na internetu - na hloupe stranky nelezt, necist
muhlhaus
20. dubna 2010 • 09:09
Jestli patří k formátu šéfkuchařova pořadu dávat do každé věty ho... nebo sr... (zkuste se někdy aspoň pět minut dívat na tohoto typa, resp. ho poslouchat), pak by to mělo být vysíláno opravdu až po 22. hodině. Co se týče anonymity, to je přece základ internetu! To byste musel bojovat s celým internetem. Pods*** diskusí je v tom, že příspěvek každého má stejnou váhu, ať by to byl Doležal nebo Vopička. Záleží na tom, jestli někoho zaujme, nebo jestli je to na první pohled "terorismus hubou", resp. "slovní sadismus" - takové příspěvky pak rozumný člověk ani nečte. Navíc - spoustě lidí dělá naopak dobře, když se mohou exhibovat - nemám pocit z řady novinářů, že by psali s nějakou větší odpovědností než průměrný diskutující...
runningfox
20. dubna 2010 • 09:53
Že Pohlreich kleje mi vůbec nevadí. Vzhledem k tomu, čemu je vystaven, mi připadá kolikrát ještě velmi slušný. Jeho reakce na připomínky Rady se mi zdá adekvátní.
Myslím, že zvlášť u nás má Internet jakousi terapeutickou funkci. Že si lidi vlastně odreagovávají tu neschopnost nebo nemožnost se svobodně vyjádřit kdekoli. Jsme prostě ještě pořád ovlivnění totáčem, kdy se jedinec bál veřejně cokoli pronést, aby neměl potíže. Takže dokud nevyrostou další svobodné a svobodomyslné generace, bude to tady Kanál. Jak tak ale sleduju, kam se ubírá výchova dětí v Čechách, ještě si na ty Generace počkáme.
muhlhaus
20. dubna 2010 • 11:11
Pohlreichův pořad mi přijde hodně divný až nepochopitelný. Kuchaři z hospody si pozvou Pohlereicha, který se pak různě šklebí, nadává na ně a na to, že musí jíst ty svinstva. No ale přiznávám, že to nesleduju pravidelně, takže mi pointa asi uniká. S tou terapií asi máte pravdu. Ale zajímalo by mě, jestli je z internetu v Čechách opravdu větší kanál než třeba z internetu v Rakousku. To by stálo za menší výzkum.