Komentáře

Zpět na článek

Kozel zahradníkem

19 komentářů

whocares
26. dubna 2010 • 15:37
Vždyť vy se s tím Klausem nakonec v názoru na politické padebaty shodnete! Abyste z toho neměl nějaké ujímání. Jinak Klaus měl samozřejmě skoro jako vždy s tou mobilizací pravdu. Socani nás uvrhli na řeckou cestu a všechna média jim k tomu div ne tleskala. Hlavně, že jste se zbavili nenáviděného Klause.
lecho
22. dubna 2010 • 16:28
to by nám ty volby dobře dopadly
drgogela
19. dubna 2010 • 17:22
V případě našeho prezidenta buďte všichni naprosto v klidu.U něho jde o normální přirozený vývoj presenilní demence,cementované arogan­cí,au­rokra­cií,n­abub­řelou pový­šenos­tí,au­toizo­lací a přesvědčením o své naprosté genialitě spolu s vírou v neexstenci nikoho takového dalšího.Stejný vývoj prodělal prezident Beneš,stejný vývoj prodělá ale každý,kdo svým pocitem bezbřehé geniality udělá ten první krok ke své debilitě.Jde velmi signifikantně o Aspergerův syndrom s postupným vývojem k demenci.Jen kdyby nemohl tolik škodit.A jen kdyby jeho DÁMA tak tvrdě a pevně neseděla na všech možných penězovodech!
oldboy
22. dubna 2010 • 18:22
Příliš mnoho cizích slov rozumnou řeč nedělá.
mixer
15. dubna 2010 • 09:54
Mám dotaz na redakci, jste spokojeni s tím, jak to tu žije? Vaříte na tom hodně cashe?
Docela mě ***, že na seznamu se mi zobrazují odkazy na články na RX, na které se nedostanu.. Fakt je to nádhera, vidět, jak se věci mění, jakmile je začne dělat někdo, komu jde jen o prachy a jehojediným cílem je vydělat.. *** neviditelná ruka trhu, server RozzlobeniMuzi.com šel s kvalitou o sto padesát procent dolů, poté co "nadšení zakaladatelé" odešli (protože je někdo nechtěl zaplatit adekvátně k tomu, jakou práci odváděli), diskuze byly zakázány nebo cenzurovány (jsem zvědavý, jak dlouho tu vydrží ten můj příspěvek, když v závěru pošlu Ringier do ***e) a nový web navratdorealit.cz, který admini z RM založili, bude mít za chvíli stejnou pozici, jako RM a "businessmani" co zatím pořád těžíz bývalé slávy RM už brzo přijdou o kšeft z čehož mám upřímnou radost..
Takže ačkoli jsem měl kdysi RX rád, diskuze jsem tu četl pravidelně, i když jsem nikdy nepatřil mezi tvrdé jádro (witch, sendyman a spol.), dá se říct, že jsem byl serveru věrný, i když tištěný RX jsem koupil zhruba dvakrát ročně.. Nicméně teď Vám přeju to samé co se stalo webu RM - tedy odliv čtenářů a pozvolný bolestivý konec RX online - Váš nový managment jistě bude schopen si vydělat na nové ferrari jinde ..
Omlouvámse, jestli Vám přijdu podle nenávisti k managerům jako volič ČSSD, nicméně česká realita mě denně přesvědčuje, že pokud u nás slovo managment znamená synonymum pro slova jako hajzl, arogantní ***, bezcharakterní, manipulátor a podobně. Proč se lidi diví, že se něco vulgarizuje, když si vybíráme do vedení hulváty? A to zjevně nejen v politice - bohužel..
von.rammstein
15. dubna 2010 • 10:10
já si myslím, že to tak není.
mixer
15. dubna 2010 • 10:45
..a já zas myslím že ano.. Teda ne že by neexistovali charakterní manageři (tím charakterní vlastně myslím spíš morální), ale vzhledem k tomu, nakolik obchod vylučuje slušné chování (osobně za slušné chování nepovažuji když někdo umí jednat s lidmi tak, že je ponižuje v běžném hovoru aniž by použil jedinou urážku) bohužel takových moc není.. A zrovna tohle opatření mi přijde jako nápad člověka, co má v hlavě jen slova peníze, rating, prodejnost, příjmy z reklamy..
termik
22. dubna 2010 • 14:46
Dr.Gogelo,
proč se aspon na stránkách "kva­ziin­teli­gentní­ho" časopisu v diskusích nezačíná razit myšlenka - přiznej se k tomu, cos napsal? Nakydat hnuj a nepodepsat se (nebo to nahradit nicknamem) je pro mě stejně podlé jako hodit po někom vejce a při přímé konfrontaci s ním mu nebýt schopen říct S VAŚIMI NÁZORY NESOUHLASÍM! Včera v Radiožurnálu měl Zeman pravdu, když řek´něco v tom symslu, že nečte diskuse, protože tam píšou lidé bez sebemenší úcty a ještě se ani nepodepíší.
Náš pan prezident je sice narcis a stejně jako jeho poradce Hájek kritizoval TV debaty, ale zapomenul zmínit, že máme takové politiky, jaké si zasloužíme. Nechtěl se asi shazovat....
Tomáš Kahuda, Strakonice
afariz
14. dubna 2010 • 10:11
Reaguju jen na ten podtitulek článku, textová slátanina článku mě zanechala chladným. Ty debaty jsou bezesporu slaboduché. Na žádnou celou jsem se sice nedíval, ale z těch pár úrtžků, co jsem viděl, jsem usoudil, že rozhodně jsem o nic nepřišel. Jsem zvědavý, jestlii za tohleto dostane Moravec nějakou úžasnou cenu. To, co tam říkají jednotliví zástupci stran - to je jejich věc, jak se prezentují, ale to, co se děje v hledišti, to je vrchol stupidity. Tam sedí smečka blbů, které rozhodně nezajímá, o čem se tam mluví, je jen zajímá jestli se na ně dívá zrovna kamera, aby hned zvedli nějakou ceduji s názvem té "správné" strany, či alespoň nějaké heslo oné strany. Proboha proč se tohle vysílá??!!
javanesese
13. dubna 2010 • 21:58
Dle písma,dikce a zapálení Vás tipuju na studenta.Doufám že se nemýlím.No každopádně se mějte musím jít plnit man.pov.