Komentáře

Zpět na článek

Vyšetřování u Smolenska

4 komentářů

strassidlo
15. dubna 2010 • 16:11
ČMKOS nemůže hromadně vstoupit do ČSSD protože je její služkou a pátou kolonou. Navíc při oficiální samostatnosti si oproti stranickým mantinelům dopřává větší svobody politické i finanční a především je pod menší společenskou kontrolou. A kdyby bylo nejhůř a ČSSD ovládl někdo se zbytky zdravého rozumu, může ji ČMKOS vydírat stejně jako všechny ostatní strany, vládu a občanyvůbec.
staracek
13. dubna 2010 • 22:46
Opravdu považujete požadování abstinence v poslanecké sněmovně či v celém parlamentu za zhovadilost? A proč to tedy požadují všichni zaměstnavatelé, aby zaměstnanci byli v práci střízliví? Nebo se tím naznačuje, že za střízliva se politická klání a vedení státu nedá zvládnout?
fakov
15. dubna 2010 • 08:52
Poslanci asi nejsou ničí zaměstnanci. A hlavně - kdyby se ukázalo, že výroky našich politiků nebo hradních poradců byly proneseny v opilosti, byla by to pro ně spíš polehčující okolnost (že to nejsou ve skutečnosti takoví idioti).
Palopetro
13. dubna 2010 • 13:51
S pobavením zjišťuji,že se Winston Churchill prochlastal do křesla ministerského předsedy Anglie.A já si doposud myslel ,že se k němu prokouřil.